Filter & sortering  

Rensa filter

Jacka för barn 

På våren och hösten är en bra barnjacka ett måste. På morgonen när man går ut kan det vara kyligt och en varm jacka gör jobbet, medan det kan bli flera plusgrader mitt på dagen och barnet kanske behöver knäppa upp eller ta av sig lite kläder. En bra höst- eller vårjacka är därför perfekt när vädret ändras. Men det går såklart att ha jacka när det är kallare också - gärna över flera lager. Det undre skiktet ger värme och det yttre lagret ger skydd mot fukt och blåst.  

Köp vind- och vattentäta barnjackor online 

Oavsett vilken typ av barnjacka du ska köpa är det klokt att välja en som tål och står emot vind och vatten. Samtidigt ska den helst släppa ut fukt eftersom det är lätt att bli svettig när man leker utomhus. Våra jackor i fleece och ullfrotté gör just det. 

Så när du letar efter ytterplagg som går att ha i de flesta väder, titta på jackor - och kanske kombinationer av jackor - här på Polarn O. Pyret. Vår unika knapplösning gör att du kan knäppa ihop vår skaljacka med vår vindfleecejacka. Vissa vinterjackor kan du även knäppa ihop med våra överdragsbyxor, då håller barnet värmen ordentligt.