Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pyjamas

En mjuk pyjamas för ditt barn gör den viktiga sömnen ännu skönare. Långärmad, varm och skön med våra klassiska ränder eller en kortärmad pyjamas med lekfulla mönster – vi har något för alla.

Läs mer
Filtrera
44 artiklar
Sortera
Visar 44 av 44 artiklar

Mysiga pyjamas till alla årstider

Med vårt stora utbud av mysiga sovkläder kan ditt barn sova mjukt och bekvämt. En kortärmad pyjamas är skön för barnen under årets varmare månader. Och vad är mer gosigt än att krypa in i en varm pyjamas när det är kallt ute? Välj bland våra lekfulla mönster, tvådelade pyjamasar och klassiska pyjamasoveraller med ränder som gör det extra mysigt att gå och lägga sig! Med en skön pyjamasoverall med nedvikbara muddar kan pyjamasen dessutom växa med ditt barn. Och när den till slut är för liten kan plagget ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller.

 

Söker du mer sköna underkläder till de små? Våra strumpbyxor, trosor och kalsonger är alla tillverkade i mjuk och skön ekologisk bomull. Och glöm inte snuttefilten. Bland våra accessoarer hittar du fina, mysiga filtar och mycket, mycket mer.