Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sparkdräkt & Overall

SÅ VÄLJER DU RÄTT OVERALL TILL DIN BEBIS

Låt dina allra minsta få de mjukaste och skönaste kläderna att mysa och växa i. Med en sparkdräkt eller overall klär du din baby både praktiskt och skönt. 

Läs mer
Filtrera
33 artiklar
Sortera
Visar 33 av 33 artiklar

Sköna sparkdräkter och overaller för mys och lek

Våra sparkdräkter är tillverkade i mjuk ekologisk bomull och passar perfekt för en nyfödd bebis att uppleva sin första tid i. Vi har allt från sköna overaller i sweatshirtskvalitet med mjuk, borstad insida, till svala, mönstrade sparkdräkter med söta mönster. Omlottknäppning eller dragkedjor gör det lätt att byta kläderna på den lilla och dragkedjorna har även skydd som skyddar babys känsliga hud från skav. 

 

En sparkdräkt med fötter är skön för den allra minsta, eller varför inte välja en overall med nedvikbara muddar – perfekt för de små som snabbt växer. En skön huva skyddar också barnets känsliga huvud.  En sparkdräkt eller overall i ull är också ett skönt mellanlager under jackan eller overallen under vintern och hösten. En overall i ullfrotté leder effektivt bort fukt och håller bebisen varm och torr under ytterplagget. Våra sparkdräkter, overaller och söta, praktiska bodys passar alla tillfällen, oavsett om det ska mysas, lekas eller upptäckas världen i. Du kan också komplettera med våra matchande accessoarer, som praktiska mössor eller mysiga vantar.