Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
PO.P ON ADVENTURE
0 Reviews

Bucket hat enfärgad

92 SEKOrig.pris 229 SEK
VattenavvisandeÅtervunnet materialLäs detaljer
Färg: Beige
Välj storlekStorleksguide
50525456
30 dagar öppet köpLeveranstid 1-4 arbetsdagarFri frakt över 499 kr
WebblagerSe lagerstatus i butik
SALE
Produktdetaljer
0 Reviews

Redo för äventyr

VattenavvisandeÅtervunnet material

Vind- och vattenavvisande bucket hat med smart brätte – perfekt för spännande expeditioner och fisketurer!


Hatten är tillverkad i återvunnen nylon och har broderade ventilationshål samt en dekorativ applikation fram.
Storlek 50 har ett mjukt knytband under hakan.

Den här produkten tillhör vår kollektion PO.P ON ADVENTURE som består av funktionella och sköna friluftskläder för spännande expeditioner i naturen.

Tillverkningsland:Kina
Fabrik:Yizheng Hengchuang Caps Co Ltd
Läs mer
Spara till wishlist
Recycled Polyester

Vi använder oss av återvunnen polyester för att dra ned på vår resursanvändning och minska både koldioxidutsläpp och vattenåtgång. Merparten av materialet kommer från återvunna PET-flaskor.

Recycled Polyamide

Genom att använda återvunnen polyamid minskar användningen av nya fibrer, vilket bevarar jordens resurser. Merparten av materialet kommer från gamla fiskenät.

Material och skötselråd

Hållbarhet

Vi har tänkt hållbarhet ända från starten 1976. Det betyder att vi designat och utvecklat högkvalitativa kläder som håller länge i nästan fem decennier.

Vad hållbarhet är för oss? Att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla varenda liten detalj, från tvättlappar till småtrådar, för att hela tiden göra medvetna val och minska vår påverkan på människa, djur och miljö.

Det bästa vi alla kan göra för att spara på jordens resurser är att använda våra kläder längre. Så länge det bara går. Ta hand om dem ordentligt. Och laga dem när de går sönder. Allt det vill vi hjälpa dig med. Så vi kommer fortsätta att designa kläder av hög kvalitet som kan användas, slitas och älskas länge. Kläder som, när de blivit för små, kan ges vidare till nästa barn. Och nästa. Det är hållbarhet för oss.

Leverans & retur

Leverans & retur

Leverans 

Vi erbjuder fri frakt över 499 kr och leveranstiden är 1–4 dagar. I kassan visas de tillgängliga leveransalternativ baserat på vilket postnummer som ordern ska levereras till.  

 

Retur 

Beställningar som gjorts på webbplatsen går att returnera i våra fysiska butiker, eller skickas tillbaka till vårt lager. Returavgiften för att returnera till vårt lager är 45 kr. För medlemmar som är VIP utgår ingen returavgift.