Filter & sortering  

Rensa filter

Strumpor & Strumpbyxor

• Visar

Strumpor & Strumpbyxor

Vi har strumpor och strumpbyxor för alla barn. Enkla enfärgade strumpbyxor eller mönstrade strumpor. Storleken på våra strumpor är markerade på insidan av skaftet och där finns även plats att skriva barnets namn.

Läs mer:
Tvättråd
Torr och varm om tårna 

Strumpor & Strumpbyxor 

Här kan du investera i barnstrumpor och strumpbyxor som håller för aktiv lek och många tvättar Du hittar strumpor för alla barn - från babystrumpor till strumpor för barn i skolåldern - och med mönster som barnen tycker om. Välj mellan Polarn O. Pyrets klassiska rand eller tuffa djurmotiv som brukar vara favoriter i strumplådan. På strumpornas undersida finns ofta halkskydd som kan vara bra för det aktiva barnet som gillar att ta snäva kurvor.  

Strumpbyxor och ullstrumpor för barn 

Strumpbyxor är egentligen det ultimata plagget för barn och baby. Det blir ett plagg mindre att sätta på och strumporna kommer inte bort. Dessutom är det väldigt skönt att ha som heltäckande underställ garanterat utan glipor. Så de är användbara både sommar och vinter. Vill du ha något tjockare sockor för vinterhalvåret kan du titta på våra strumpor i ull och ullfrotté. Det är sköna strumpor som finns med olika mönster och med halkskydd.