Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jackor

SÅ VÄLJER DU RÄTT JACKA

Vi har jackorna som gör tufft väder till en barnlek. Med våra testvinnande skaljackor, värmande vindfleecejackor och tåliga vinterjackor kan äventyret pågå hur länge som helst! 

Läs mer
Filtrera
68 artiklar
Sortera
1
2
Visar 64 av 68 artiklar

Håll dina barn varm med våra slittåliga jackor

Våra jackor är designade för att barn ska få vara barn. Det innebär att du alltid kan hitta jackor som tål både fartfylld lek och busväder. Våra skalkläder är slittåliga samt vind- och vattentäta. Väljer du ett P.OP Weather PRO-plagg kan du vara säker på att du får ett ytterplagg som lever upp till våra högsta krav vad gäller slitstyrka, barnsäkerhet, vattentäthet och andningsförmåga. Plaggens slittålighet gör även att de tåls att ärvas vidare till flera barn – tre, minst. Glöm inte att alla våra plagg tål att gå vidare till småsyskonen, kompisen eller säljas vidare secondhand. På så sätt kan våra plagg ge glädje åt fler barn. Vårt mål: tre barn i plagg, minst.

 

Våra jackor är dessutom mångsidiga: vår vindfleece fungerar både som en stadig jacka till våren och ett värmande mellanlager på vintern och skaljackan Stormy funkar utmärkt för utomhuslek – även när regnet öser ner. Praktiskt va!