Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rädda Barnen

Alla barn har rätt till sin framtid. Vi är stolta över att stötta Rädda Barnens viktiga arbete för att skydda barn som befinner sig i utsatta situationer.

Om samarbetet 

Sedan 2018 samarbetar Polarn O. Pyret med Rädda Barnen, där målet är att fler barn ska få en trygg uppväxt. Rädda Barnen hjälper barn i Sverige och över hela världen att få en bra start i livet, skydd mot våld och övergrepp samt möjlighet att utbilda sig. Under 2019 nådde Rädda Barnen 38,7 miljoner barn med insatser världen över, inklusive 3,4 miljoner barn som fick stöd av direkta insatser specifikt för att ge dem trygghet och skydd från faror.

 

Nedan kan du läsa mer om de olika delarna i vårt samarbete, och på vilket sätt du själv kan bidra för att Rädda Barnen ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete för att alla barn ska ha rätt att växa upp till starka och trygga individer. 

 

Vi skänker överskottet 
Vi tar betalt för våra påsar i butik och skänker överskottet från försäljningen till Rädda Barnens verksamhet.  

 

Köp en t-shirt – hjälp andra barn 
När du köper vår fina "Choose kind" t-shirt går 20 kr direkt till Rädda Barnens insatser för barn i utsatta situationer.  

 

20 kronor räcker till exempel till något av följande: 

• Ett par vinterskor till ett barn under tolv år. 
• Tre par tjocka strumpor till ett barn i Syrien. 
• Vatten i en månad till ett barn i en skola i Somalia. 
• Medicin till tio barn i Sydsudan som smittats av malaria. 

 

Bli månadsgivare 
Genom att regelbundet ge pengar är du med och kämpar för att hjälpa och skydda barn runt om i världen. Läs mer om Rädda Barnen och bli månadsgivare här. 

 

Tack för att du hjälper oss att hjälpa. 

 

Skänk en gåva i coronatider

Vardagen är upp och ned. För en del barn är det riskfyllt att vara hemma från skolan, då det bland annat innebär en större risk för våld. Och utan trygghet från skola och andra vuxna är många barn i större utsatthet än innan.


Rädda Barnens arbete pausar inte. De arbetar tillsammans med andra aktörer för att skydda och hjälpa barnen. Var med och ge fler barn en trygg vardag! Klicka här för att läsa mer och skänka en gåva.