Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ärva och sälja

Ärva och sälja

Det största beviset på att ett plagg är av bra kvalitet är när barnet vuxit ur det. Efter alla dagar och nätter av nötning, fläckar och tvättar. Om plagget då fortfarande har bevarat sin passform och sina funktioner, och fortfarande är så skönt och snyggt att du vill ge eller sälja det vidare, då är plagget av bra kvalitet. Då har vi lyckats.

Vårt mål är 3 barn i varje plagg. Det betyder att vi vill att våra plagg ska ärvas i tre led minst. Och efter drygt 40 år har vi kommit en bit på väg. Till exempel så låter 73 % av våra kunder mindre syskon ärva våra plagg, 52 % ger våra plagg vidare till släktingar eller vänner och 39 % säljer våra plagg på second hand*.

 

Så, när plagget tillslut är för litet, låt ett yngre syskon, kusin eller kompisbarn ärva det. Eller sälj det vidare. Här hittar du vår egna Köp O. Sälj-sajt. 

 

* Källa: Polarn O. Pyrets kundundersökning februari 2017.

 

Visste du att?

Nu kan du dessutom välja att hyra våra kläder via uthyrningstjänsten Hyber, där du hittar utvalda ytterkläder från Polarn O. Pyret. Genom att hyra ut plagg kan vi förlänga livet på ännu fler produkter, vilket hjälper oss att uppnå vårt mål om tre barn i varje plagg.

 

Visste du att...

Visste du att vi ligger i topp som ett av Sveriges mest sökta varumärken inom vår kategori hos ledande nordiska second hand-aktörer - och har sedan länge första platsen på svenska Blocket.