Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Så väljer du rätt ytterplagg till ditt barn

Vilka ytterkläder ska du välja för att ditt barn ska kunna leka ute utan att frysa, svettas eller bli blöt inpå kroppen? Här har vi samlat allt du behöver veta inför valet av ytterplagg till vår och höst.

1. Slitstarka PO.P WeatherPRO-skalplagg

Våra klassiska skalplagg märkta PO.P WeatherPRO® uppfyller alla våra krav på funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vind- och vattentäthet eller andningsförmåga. De funkar i alla väder, helt enkelt. 

Skaljackan märkt PO.P WeatherPRO® har en unik knapplösning som gör att den enkelt kan knäppas ihop med vår klassiska vindfleece. Det slitstarka tyget med förböjda ärmar och förstärkningen på knäna ger extra rörlighet och tål lekar på tuffa underlag.


Här hittar du våra PO.P WeatherPRO-plagg. 

 

2. En mjukare skaljacka

Den här skaljackan är tillverkad i ett mjukt och smidigt material som gör den lätt att packa ned i ryggsäcken. Den är vind- och vattentät med heltejpade sömmar och har en god andningsförmåga. Skaljackan kan inte knäppas ihop med vindfleecen, likt PO.P WeatherPRO-skaljackan, men kan med fördel bäras över en vindfleece eller puffjacka vid kyligare temperaturer. 

Du hittar skaljackan här.

 

3. WeatherPro Flexisize – kan förlängas upp till 1,5 storlek

PO.P Flexisize är en serie ytterplagg som kan växa med barnet. Utöver sina smarta PO.P WeatherPRO-egenskaper kan plaggen nämligen förlängas upp till 1,5 storlek. Det ger dem en längre livslängd och du slipper tänka på urvuxna kläder för ett tag. När det är dags för ett mindre barn att ärva kläderna, justerar du dem tillbaka till ursprungsstorlek igen. Det gör du enkelt med hjälp av knapphålsresår som sitter på insidan av varje ärm och byxben. 

Du hittar PO.P Flexisize här.

 

4. Klassiska galonkläder

Regnkläder med svetsade sömmar står emot såväl regn och hopp i vattenpölar, som geggamoja-lek i sandlådan. Plaggen är enkla att spola av och kan bäras med en vindfleece eller ullkläder under, för att hålla varmt när det är ruggiga dagar utomhus. 

Här hittar du våra galonkläder.