Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Selected by mama med Marie Serneholt

Selected by mama är en noga utvald kollektion av mjuka och ekologiska bebisplagg som mama-bloggaren Marie Serneholt gärna klär sina söner Philip och Nicholas i. En kollektion plåtad och stylad av mama.

Hemma i Marie Serneholts nybyggda villa är det tvillingpojkarnas rutiner som bestämmer dagsrytmen. Att hon köpte en PO.P-overall redan som tjugotvååring, till sitt framtida barn, visar på en sann barnlängtan. Nu får pojkarna turas om att använda den.

– Jag är så kär i mina pojkar, så det är inte klokt! Skulle inte byta ut att vara tvillingmamma mot något i världen. Visst har det varit omtumlande, galet, utmanade, omvälvande, mysigt, magiskt, krävande men också alldeles, alldeles underbart, berättar Marie Serneholt.

 

 

Prio för mig är bra kvalitet


Hur gillar du att klä dem, tvillingmatcha eller inte?

– Vi matchar dem ibland, men oftast så har de liknande kläder men i olika färger eller mönster.

Vilket är favoritplagget ur Selected by mama-kollektionen?

– Åh, så svårt att bara välja ett plagg eftersom allt är så fint! Men det får bli de grå hängselbyxorna. De är så gulliga och sköna, och blir det perfekta basplagget i vår som passar både flickor och pojkar.

Vad är det viktigaste för dig när det gäller barnkläder?

– Prio för mig är plagg i bra kvalitet. Det är det absolut viktigaste tycker jag. Det ska vara skönt och bekvämt för barnen.

 

Intervju av mama

Köp kollektionen här: