Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Polarn O. Pyrets limiterade skidkollektion 2018-2019

Polarn O. Pyrets limiterade skidkollektion 2018-2019

Smidiga material som är följsamma i backen och smarta funktioner i snön – från att trä över pjäxor till att hoppa in i liften. I år har vi tagit fram en hel kollektion för fartfyllda, pudervita dagar!

Väl valda material

Att åka skidor eller snowboard ställer andra krav än vad aktiviteter i vardagen gör. Kroppen rör sig på andra sätt, och ska snabbt kunna svänga i en slalombacke utan att kläderna stramar åt. Därför har skidkollektionens material extra stretchig och följsam kvalitet, som hjälper till nedför backen. För att göra plaggen extra tåliga för en dag i backen har vi satt förstärkningar på utsatta områden.

Våra skidkläder har en vattenavvisande Bionic-Finish® Eco impregnering

Skidkollektionens material är av extra stretchig och följsam kvalitet

Mjuk fleece i återvunnen polyester värmer i vår specialdesignade lager 2-tröja. Understället i skön polyester torkar extra snabbt och andas väl, så svetten transporteras bort från kroppen och håller varmt. I kollektionen hittar du en mössa, balaklava och halsvärmare i 100 % mjuk merinoull som både andas och värmer, och ett par höga skidstrumpor i merinoullmix med ullfrotté-förstärkning under fötterna.


Funktioner du inte vill vara utan

Det är inte förrän man ska trä byxbenet över pjäxorna eller köar till liften, som man påminns om att skidkläder har andra behov än vanliga funktionsplagg. Våra skidprodukter är smarta var för sig, och blir ännu smartare tillsammans! Alla exponerade YKK-dragkedjor (blixtlås som är kända för att hålla hög kvalitet) är vattentäta. Skidjackans avtagbara huva har ett extra vindskydd som sluter runt ansiktet. Jackans snökjol knäpps enkelt ihop med våra skidbyxor. Byxorna har snölås som hindrar snö från att ta sig in under byxsluten, vilka kan träs över pjäxor. Samt förstärkningar på säte, knän, nederkanter och innerben, där pjäxorna ofta skaver emot. För att nämna några funktioner att vara tacksam över i backen!

Smarta funktioner! Skidjackorna har avtagbara huvor med extra vindskydd och på fleecetröjans ena ärm sitter en ficka.

Under varje produkts sida beskrivs dess smarta funktioner.

Kollektionen består av

En skidjacka i tre färgställningar
Ett par skidbyxor
En fleecetröja
Ett underställ i polyester
En merinoullmössa i två färgställningar
En stickad mössa
En balaclava
En halsvärmare
Ett par skidhandskar
Ett par skidstrumpor

 

Köp kollektionen här!