Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polarn O. Pyrets skidkollektion 2019-2020

Smidiga material som är följsamma i backen och smarta funktioner i snön – från att trä över pjäxor till att hoppa in i liften. I år har vi tagit fram en hel kollektion för fartfyllda, pudervita dagar!

Väl valda material

Att åka skidor eller snowboard ställer andra krav än vad aktiviteter i vardagen gör. Kroppen rör sig på andra sätt, och ska snabbt kunna svänga i en slalombacke utan att kläderna stramar åt. Därför har skidkollektionens material extra stretchig och följsam kvalitet, som hjälper till nedför backen. För att göra plaggen extra tåliga för en dag i backen har vi satt förstärkningar på utsatta områden.

Våra skidkläder har en vattenavvisande Bionic-Finish® Eco-impregnering.

Funktioner du inte vill vara utan

Det är inte förrän man ska trä byxbenet över pjäxorna eller köar till liften, som man påminns om att skidkläder har andra behov än vanliga funktionsplagg. Våra skidprodukter är smarta var för sig, och blir ännu smartare tillsammans! Alla exponerade YKK-dragkedjor (blixtlås som är kända för att hålla hög kvalitet) är vattentäta. Jackans snökjol knäpps enkelt ihop med våra skidbyxor. Byxorna har snölås som hindrar snö från att ta sig in under byxsluten, vilka kan träs över pjäxor. Samt förstärkningar på säte, knän, nederkanter och innerben, där pjäxorna ofta skaver emot. För att nämna några funktioner att vara tacksam över i backen!


Nyhet! Vadderad vind- och vattentät skidoverall med god andningsförmåga, perfekt för skidåkning. 

Kollektionen består av

En skidjacka i två färgställningar
Ett par skidbyxor
En skidoverall

 

Köp kollektionen här!