Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tävlingsregler

Funderar du på att delta i någon av våra tävlingar? Läs då våra villkor! För att delta behöver du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Du som deltar i någon av våra tävlingar ansvarar själv för att person/målsman i bidraget har godkänt att figurera på bild/i video. Vinnare samtycker att dess namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på Polarn O. Pyrets Instagram, Facebook och på vår webb.

 

OBS: för att delta i våra Instagramtävlingar behöver du ha öppen Instagramprofil, annars kan vi inte se ditt/dina bidrag.

 

Personuppgifter kan komma att behandlas för att kommunicera med dig som tävlar före och efter tävling, t.ex. vid bekräftelse på anmälningar, vid frågor eller utvärderingar, för att identifiera dig och ev. kolla din ålder, samt utse vinnare och förmedla dennes vinst.

 

Personuppgifter som kan komma att samlas in: namn, kontaktuppgifter som e-post, telefonnummer och adress, samt ev. uppgifter som lämnats i tävlingsbidrag. Uppgifterna används endast i samband med tävlingen och sparas fram till att tävlingen är avslutad. Personuppgifterna lämnas inte vidare till tredje part. (Laglig grund: Berättigat intresse).

 

Vinnare utses av en opartisk jury från Polarn O. Pyret. Juryn utser det/de bidrag de anser vara mest inspirerande/kreativa, och val av vinnare kan inte överklagas. Polarn O. Pyret ansvarar inte för tekniska problem på tävlingskanalens plattform som t.ex. kan resultera i att bidrag inte syns. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna. Vad man vinner är olika för varje tävling. Håll koll på alla våra tävlingar, vad vinsterna är och hur du tävlar i varje enskild tävling – följ oss på vår Instagram och Facebook


Lycka till!