Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tävlingsregler

Funderar du på att delta i någon av våra tävlingar? Läs då våra villkor. För att delta behöver du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Du som deltar i någon av våra tävlingar ansvarar själv för att person/målsman i bidraget har godkänt att figurera på bild/i video. Vinnare samtycker att dess namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på Polarn O. Pyrets Instagram, Facebook och på vår webb, samt lämnar sitt samtycke enligt lag om namn och bild i reklam till att foto och/eller namn på person i tävlingsbidraget används i Polarn O. Pyrets marknadsföring.


Samtliga rättigheter, inklusive immateriella rättigheter (t.ex. upphovsrätt) till ditt tävlingsbidrag som du lämnar i tävlingen tillfaller Polarn O. Pyret. Vi får fritt använda detta i valfritt sammanhang och fritt överlåta, upplåta och ändra detsamma.


OBS: för att delta i våra Instagramtävlingar behöver du ha öppen Instagramprofil, annars kan vi inte se ditt/dina bidrag.


Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna genomföra tävlingen och kunna kommunicera med dig under tävlingen. I vår Integritetspolicy kan du läsa mer om hur, varför och hur länge vi behandlar dina personuppgifter. Du kan också läsa om vilka rättigheter du har när vi behandlar dina personuppgifter. Exempelvis din rätt till tillgång och din rätt till rättelse.


Vinnare utses av en opartisk jury från Polarn O. Pyret. Juryn utser det/de bidrag de anser vara mest inspirerande/kreativa, och val av vinnare kan inte överklagas. Polarn O. Pyret ansvarar inte för tekniska problem på tävlingskanalens plattform som t.ex. kan resultera i att bidrag inte syns. Specifika villkor för varje tävling kommuniceras vid varje enskilt tillfälle och kan komma att skilja sig åt vad gäller på vilken plattform tävlingen sker, hur länge tävlingen pågår, vad som krävs för att delta, utslagsgivande kriterier för att vinna, vinstens värde, när vinnaren kontaktas och hur resultaten offentliggörs samt juryns sammansättning.


Att delta i våra tävlingar är kostnadsfritt. Vinnaren står själv för eventuell vinstskatt. Vinsten är inte utbytbar mot pengar och rätten att hämta ut vinsten är personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Håll koll på alla våra tävlingar, vad vinsterna är och hur du tävlar i varje enskild tävling – följ oss på vår Instagram och Facebook