Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vill du testa våra PO.P WeatherPRO-plagg?

Nu letar vi efter barn från alla delar av Sverige som vill vara med och testa våra PO.P WeatherPRO® funktionsytterplagg! Kläderna för mindre barn ska testas i alla väder och gärna under riktigt tuffa förhållanden – i lekparken, i sandlådan och på förskolan. Det är en fördel om ni är ute mycket och är aktiva, t.ex. leker i naturen eller åker skidor, så att kläderna får en riktigt tuff match.

Vi behöver totalt 15-20 barn som är 92, 116, 128 eller 146 cm långa för att testa olika typer av plagg. Ni får låna ytterkläder från oss under en hel säsong. När säsongen är slut vill vi ha tillbaka kläderna för att kunna bedöma dem. Under testperioden kommer ni att få fota, filma och svara på frågor om plaggen. Observera att det material ni skickar in kan komma att användas i marknadsföringssyfte.


Så här ansöker du 

Vill du och ditt barn testa våra ytterplagg? Ansök genom att maila nedanstående uppgifter till testpatrullen@polarnopyret.se. För att kunna ansöka, behöver du vara medlem i PO.P+.

OBS: I ämnesraden, ange längd på barnet samt staden ni bor i.

  1. Målsmans för- och efternamn
  2. Adress
  3. Mailadress
  4. Telefon
  5. PO.P+ medlemsnummer (du hittar det i våra nyhetsbrev eller under ”Mina sidor” på polarnopyret.se)
  6. Barnets ålder
  7. Barnets längd
  8. Motivera varför just ditt barn ska vara med och testa.
  9. Skicka med ett foto på barnet i helfigur
  10. Ange om ni vanligtvis använder PO.P ytterkläder, vi letar efter familjer som båda har testat POP och inte har någon erfarenhet av våra ytterkläder

 

Sista ansökningsdag är söndag 1 november 2020.

Vid frågor, vänligen kontakta vår kundservice på kundservice-se@polarnopyret.se.

 

Genom att ansöka om att vara med och testa, samtycker du till att vi samlar in och behandlar följande uppgifter: e-postadress, mobilnummer, adress, namn, medlemsnummer, barnets ålder och längd samt bild, med syfte att kunna administrera ansökningarna. När ansökningsprocessen är avslutad raderas uppgifterna. Laglig grund: Samtycke.