Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Villkor #yespolarnopyret

Vi älskar att se våra kläder användas och ber då ibland om lov att få dela med oss av dessa bilder i våra kanaler. Genom att svara på vår förfrågan med hashtaggen #yespolarnopyret godkänner du följande: 

Du ger Polarn O. Pyret en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda alla bilder som du har svarat med #yespolarnopyret, nedan kallade ”bilder”, i sin marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive våra webbplatser, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, butiksmaterial och andra marknadsföringssyften. 

Härmed intygar och försäkrar du att (i) du äger alla rättigheter till dina bilder, (ii) du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och (iii) Polarn O. pyrets användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag. 

Härmed befriar du Polarn O. Pyret från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Polarn O. Pyret och alla personer som handlar för Polarn o. Pyrets räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

 

När vi lägger upp bilder med #polarnopyret på Instagram, gör vi det i syfte för att visa upp kunders egna bilder med våra plagg i vårt flöde på Instagram. De personuppgifter som kan komma att samlas in är namn/profilnamn, foto/profilfoto samt IP-adress. Personuppgifterna ligger kvar i flödet på sociala medier. Om vi inte längre visar din bild på hemsidan kommer den inte att finnas hos oss längre än 60 dagar. Bilden tas även bort om du återkallar samtycket Laglig grund: Samtycke. Läs mer om behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår integritetspolicy.