Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Halskragar

Håll bebisen varm med en skön och mjuk halskrage. Våra smarta tubhalsdukar i ekologisk bomull med den klassiska randen finns både fodrade och ofodrade. När det är riktigt kallt värmer en skön polokrage i ull. 

Läs mer
Filtrera
15 artiklar
Sortera
Visar 15 av 15 artiklar

Kyligt ute? Glöm inte halskragen!

En halskrage passar perfekt under en jacka eller overall och värmer din bebis under kyliga dagar. Välj mellan sköna tubhalsdukar i bomull med mjukt fleecefoder i återvunnen polyester, kabelstickade polokragar i ullmix, eller våra mjuka polokragar i merinoull. Halskragen i merinoull är dessutom Superwash-behandlad och tål att tvättas i maskin utan att den filtar sig. Med en smart balaklava i merinoull skyddas också små bebiskinder, öron och haka – perfekt för vinterutflykten! För mildare temperaturer kan du välja bland våra mjuka, sköna varianter i ekologisk bomull i härliga färger och mönster.  

 

Med våra ytterkläder är det lätt att hålla den lilla bebisen varm. Vantar, skaloverall och mössor är alla gjorda för att de allra minsta ska kunna upptäcka världen i sköna, mjuka kläder oavsett säsong och väder. Och som till slut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa.