Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ett riktigt hundjobb

Möt vår fyrbenta modell Kellie Hon älskar löv, leverpastej och barn, men gillar inte att gå ut när hon är trött. Här är Kellie, golden retriever-tiken som sätter guldkant på årets vårytterkampanj.

I vårens ytterkampanj hittar du Kellie, en glad golden retriever som nyligen har fyllt två år. Trots att hon inte längre är en valp tycker hon mycket om att leka.
– Hon är fortfarande galet barnslig när det kommer till att kasta löv och snö. På sommaren förvandlas hon till en säl som vill bada, särskilt om hon får simma efter en pinne som kastas ut i havet, berättar Kellies matte Isabelle.

”En klar favorit”  
Det är inte enbart löv, snö eller vatten som får Kellie att vifta lite extra på svansen. En gång i veckan följer hon glatt med sin husse på en löprunda.
­– Hon tycker om vanliga promenader också, förutom när hon måste ut och kissa sista gången för dagen och kvällströttheten har kickat in, säger Isabelle.

Den gyllenbruna vovvens stora passion i livet är mat.
– Leverpastej är en klar favorit här hemma! Ost och falukorv är också himla gott, enligt Kellie.

Visade framtassarna 
När vi fotade Kellie tillsammans med ett gäng barn till vår vårytterkampanj, visade hon framtassarna och skötte sig exemplariskt. Det var i för sig väntat eftersom hon tycker mycket om människor, stora som små.
– Kellie älskar barn! Alla människor är favoriter, speciellt om de har mat, säger Isabelle.