Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Funktionella ytterkläder för ett nordiskt klimat

Låt ditt barn få utforska världen i våra PO.P WeatherPRO-märkta funktionsytterplagg som skyddar, värmer och håller torrt. Märkningen är en garanti för att kläderna har samtliga funktioner som vi kräver av just funktionsytterplagg. Oavsett årstid och aktivitet håller våra skalkläder och fodrade ytterplagg för alla utmaningar.

Slistarka ytterkläder som låter barn vara barn!

Med ytterplagg märkta PO.P WeatherPRO® är du alltid garanterad:


- Slitstyrka minst 5 000 varv, 180 grit, 12 kPa
- Vattentätt material med minst 12 000 vattenpelare
- Heltejpade sömmar som gör plagget helt vattentätt
- Vindtätt material som stänger blåsten ute
- Andningsförmåga minst 5 000 g/m2/24h
- Vattenavvisning med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknik som inte använder PFAS
- Primaloftfoder i alla fodrade plagg 
- Förböjda knän och ärmar för bästa passform och rörlighet
- 3M-reflexer med 360 graders synbarhet
- Avtagbar huva med tryckknappar för förbättrad säkerhet 

 
Här hittar du alla ytterkläder märkta med PO.P WeatherPRO


Slitstarka ytterkläder

För att testa slitstyrkan använder vi en riktigt tuff metod där vi utsätter tyget för nötning med ett grovt sandpapper under vikt, för att efterlikna barn som leker utomhus på olika underlag. Slitstyrkan är minst 5 000 varv, 180 grit, 12 kPa. Oavsett aktivitet så klarar våra multifunktionella PO.P WeatherPRO-plagg utmaningen. Det betyder glada, torra och varma barn i alla väder!

Vattentäta material

Ytterkläder märkta med PO.P WeatherPRO® är tillverkade i ett vattentätt material med minst 12 000 vattenpelare och har dessutom tejpade sömmar, vilket betyder att ditt barn bokstavligt talat kan sitta i en vattenpöl utan att bli blött på kroppen.

Andas och håller torrt

För aktiva barn som tycker om livliga lekar är det viktigt att ytterkläderna släpper ut värme. Andningsförmågan hos våra PO.P WeatherPRO-plagg är minst 5 000 g/m2/24h, vilket betyder att barnen håller sig varma men torra även när de svettas.

Skyddar mot kalla vindar

Våra PO.P WeatherPRO-plagg är alltid vindtäta, vilket betyder att plagget hjälper barnet att hålla värmen genom att stänga ute vind. Perfekt för blåsiga dagar i lekparken eller på skolgården!

 

Håller värmen

Alla fodrade PO.P WeatherPRO-plagg är vadderade med ett tunt och lätt Primaloft-foder, som håller ditt barn torrt och varmt i kylan.

40 års erfarenhet

Med över 40 års erfarenhet av att hålla barn torra och varma i alla väder, är Polarn O. Pyret experter på ytterkläder för barn. Vi tillverkar plagg som tål att älskas länge – och som till slut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Våra multifunktionella skalkläder och fodrade ytterplagg som märks med PO.P WeatherPRO® har alla de viktiga funktioner som krävs för att ditt barn ska ha det bra och kunna leka fritt i alla sorters väder. Du kan alltid känna dig trygg med att plagg som är märkta med PO.P WeatherPRO® uppfyller alla våra krav för funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vattentäthet, andningsförmåga eller barnsäkerhet. 

Hitta rätt storlek

När ytterkläderna sitter väl så kommer alla funktioner till sin rätt. Här kan du läsa mer om hur du väljer rätt storlek på overall och ytterkläder.