Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lediga jobb

Jobba hos oss

Vi gör kläder som tål att älskas, slitas och tvättas. Kläder som låter barn vara barn och som kan gå i arv om och om igen. Vi vill ha tre barn i varje plagg, minst.

Med över 40 år i branschen är Polarn O. Pyret det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknaden världen över. Vi är också det barnklädesmärke som säljs bäst på den svenska second hand-marknaden, något som vi är väldigt stolta över.

Lediga tjänster

 

En arbetsplats att trivas på

Att jobba på Polarn O. Pyret innebär att vara en del av ett härligt team som strävar mot samma mål: Att hjälpa föräldrar att hålla barnen torra, varma och glada i funktionella och sköna plagg som tål att älskas länge.

Vi har ett fartfyllt, engagerande och inspirerande arbetssätt, och en hjälpsam atmosfär med högt i tak. Hos oss är alla roller lika viktiga och vi jobbar med allt från design och försäljning, till marknadsföring och distribution.

 
Så här jobbar vi med

Hållbarhet

Design som håller, sedan 1976

Om Polarn o. pyret

Om Polarn O. Pyret

Vår historia

Vad vi erbjuder

Utöver en avslappnad och inspirerande arbetsplats erbjuder vi flera förmåner till alla våra anställda.
 

Karriärmöjligheter

Hos oss får du chansen att utvecklas – vi uppmuntrar intern rörlighet. Det är viktigt för oss att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och ser möjligheter.
 

Friskvård

Våra kroppar och sinnen mår bra av träning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla medarbetare.
 

Personalrabatt

Som anställd på PO.P får du en förmånlig personalrabatt.
 

Kollektivavtal

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal.

 

Jobba hos oss

Letar du efter nya utmaningar? Här kan du se vilka jobb som är lediga just nu.

Lediga tjänster
 

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Polarn O. Pyret? I poddavsnittet nedan kan du lyssna på tre av våra medarbetare som ger dig en inblick i hur det är att vara en del av PO.P.
 
Följ oss även på LinkedIn!

Plagg som tål att ärvas

Tre barn i varje plagg, minst

SPELA VIDEOProdukter från videon (5)

Jorden går i arv, det ska våra kläder också göra.

Lite mer om oss

Vi har ca 95 butiker i Norden och säljs på flera marknader världen över. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige.

 

Vårt fokus

Vi har alltid, och kommer alltid att utgå ifrån barnens bästa. Vi ska tillverka kläder som klarar av en fartfylld vardag och låter barnen leka fritt och säkert.

Inspirationen till våra ytterplagg hämtade vi från början från vuxnas sport- och friluftskläder, men vi la till funktioner för att kläderna även skulle klara av att klättra i träd, krypa på asfalt och rulla runt i. Vår långa erfarenhet säger oss att alla val, från passform till material ned till minsta söm, måste testas och testas igen. Alla kläder ska få högsta betyg i vårt testsystem, där vi synar plaggens funktionalitet och framför allt dess säkerhet. Vi är nöjda först när vi har en produkt som är riktigt skön och precis lika säker.

Idag erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa ytterkläder som håller barn torra och varma i alla väder. Och sköna plagg i mjuk ekologisk bomull som funkar från dag ett, och tål att tvättas om och om igen.

Låter det spännande? Bli en del av PO.P!

Lediga tjänster