Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Polarn O. Pyret

Hållbarhet

Vi har tänkt hållbart ända från starten 1976. Det betyder att vi designat och utvecklat högkvalitativa kläder som håller länge i nästan fem decennier.

Att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla varenda liten del av vår produktionsprocess, från transport till material och smådetaljer, är en självklarhet för oss. Det innebär att vi hela tiden gör medvetna val som minskar vår påverkan på människa, djur och miljö.

Vi minskar antalet nyheter och satsar i stället på fler klassiker som kan säljas under en längre tid. Och vi ser till att hela tiden öka andelen hållbara fibrer i våra plagg.

Det bästa vi alla kan göra för att spara på jordens resurser är att satsa på kläder av hög kvalitet och använda dem länge. Så länge det bara går. Ta hand om dem ordentligt. Och laga dem när de går sönder.

Allt det kan vi göra tillsammans. Därför kommer vi att fortsätta att designa hållbara kläder som kan användas, slitas och älskas länge. Kläder som, när de blivit för små, kan ges vidare till nästa barn. Och nästa. Vi vill ha tre barn i varje plagg, minst.

Vi är inte klara, vi är med och driver den förändring som krävs.

Vi fortsätter att tänka hållbart

Höjdpunkter från året som gått

 

People

Planet

Product

Rapporter och policys

PO.P Care initiatives

Second hand

Love, use and pass it forward!

Plagg som tål att ärvas

Tre barn i varje plagg, minst

SPELA VIDEOProdukter från videon (5)