Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vi strävar ständigt efter att hitta långsiktiga sätt att ta hand om människor och miljö. Vi väljer leverantörer, material och samarbetspartners noggrant. Genom våra återkommande samarbeten med olika organisationer bidrar vi till att göra planeten renare och livet bättre för de som bor på den. Här kan du se våra pågående och tidigare initiativ. 

 

Rädda Barnen

Detta är en organisation som vi är stolta över att stötta året runt. När shoppar online kan du som kund alltid välja att skänka valfritt belopp vid köp, detta går då direkt till Rädda barnen. Vi har även återkommande släppt samarbetskollektioner, där vi skänker en del av försäljningen till deras viktiga arbete för barn runt om i världen.

Här kan du läsa mer om vårt samarbete med Rädda Barnen

 

 

Bröstcancerförbundet

Varje år deltar vi i Rosa oktober och stödjer Bröstcancerförbundet och deras livsviktiga forskning inom bröstcancer. I oktober månad har vi under flera år släppt en limiterad Rosa randen-kollektion, våra klassiska randiga pyjamasar och nattlinnen i rosa, där en del av försäljningen går direkt till Bröstcancerförbundet. 

Här kan du läsa mer om vårt samarbete med Rosa bandet

 

 

WaterAid

Våren 2022 samarbetade vi med WaterAid som hjälper människor i världens fattigaste länder att få tillgång till rent vatten och sanitet. Vi tog då fram en limiterad kollektion där 20 kr per såld pyjamas gick direkt till deras viktiga arbete. 

 

 

Human Bridge

Sedan 2018 har vi ett pågående samarbete med Human Bridge, en organisation som skickar biståndsmaterial till utsatta och krigsdrabbade länder. Via dem skickar vi kläder till behövande runt om i världen. 

 

Plagg som tål att ärvas

Tre barn i varje plagg, minst

SPELA VIDEOProdukter från videon (5)