Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Design som håller, sedan 1976

Om oss

Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som till slut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller.

Låt barn vara barn

Vi startade år 1976 med viljan att göra bekväma barnkläder av hög kvalitet. Det betyder lekvänlig design, utan något som skaver eller stramar, som också ska hålla tvätt efter tvätt. Helt enkelt kläder som låter barn vara barn.

 

Funktion och säkerhet

Vi var tidiga med att ta inspiration från vuxnas sport- och friluftskläder när vi började designa ytterplagg, men lade till det faktum att våra plagg också skulle klara av att klättra i träd, krypa på asfalt och rulla runt i. Vår långa erfarenhet säger oss att alla val, från passform och material ned till minsta söm, måste testas och testas igen. Alla kläder ska få högsta betyg i vårt testsystem, där vi synar plaggens funktionalitet och framförallt dess säkerhet. Vi är nöjda först när vi har en produkt som är riktigt skön och säker. Idag erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa ytterkläder som håller barn torra och varma i alla väder.

Plagg som tål att ärvas

Tre barn i varje plagg, minst

SPELA VIDEOProdukter från videon (5)

Detaljer som gör skillnad

Passform, kvalitet och säkerhet ger den bästa grunden. Sedan är det de uttänkta detaljerna som adderar det där lilla extra. Det kan vara en varsamt broderad applikation eller en rolig knapp i ryggen. Den där detaljen som barnet själv kanske uppskattar allra mest.

Jorden går i arv, det ska våra kläder också göra

Design som håller betyder också att vi måste ta hand om jorden där barnen ska växa upp. Vi har alltid erbjudit ett brett sortiment i ekologisk bomull och återvunna material, och fortsätter ständigt att utveckla mer hållbara produkter. Men viktigast i vårt hållbarhetsarbete är att våra kläder är gjorda för att ärvas av fler barn. Vårt mål är att varje plagg ska bäras av tre barn, minst. Då behöver du som konsument inte köpa fler nya plagg än nödvändigt, vilket sparar på plånboken och, inte minst, på jordens redan pressade resurser.

Ränderna går aldrig ur

Vår klassiska rand föddes ur viljan att göra lekvänliga kläder av hög kvalitet, som alla barn kan bära och som passar till det mesta. Det här var år 1976. Sedan dess har trender, snitt och mönster kommit och gått, men randen bestått och du hittar den alltid i vårt sortiment. Kanske har du själv burit ett randigt plagg från PO.P när du var liten?

Här kommer även mer information om oss

Huvudkontor (inte returadress)

Polarn O. Pyret AB
BOX 45071
104 30 Stockholm, Sverige
Telefon reception: +46 8 731 88 00
Email: receptionen@polarnopyret.se

Org.nr 556235-7383
VAT-Nr. SE556235738301

--

Returadress

Polarn O. Pyret | c/o Nowaste Logistics AB
Mineralgatan 17
254 64 Helsingborg, Sverige