Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Guide

Så väljer du rätt ytterplagg till ditt barn

TaggarGuide, Ytterplagg, PO.P WeatherPRO, Flexisize

Läs artikel

Vilka ytterkläder ska du välja för att ditt barn ska kunna leka ute utan att frysa, svettas eller bli blöt inpå kroppen? Här har vi samlat allt du behöver veta inför valet av ytterplagg till vår och höst.

PO.P WeatherPro – kläder för alla väder

Våra ytterplagg märkta PO.P WeatherPro® uppfyller alla våra krav på funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vind- och vattentäthet, andningsförmåga eller barnsäkerhet. I de kan barnen leka på i både spöregn och snålblåst. 
 
Våra två skaljackor STORMY och HAZY är designade med vår unika knapplösning som gör att du enkelt kan knäppa ihop dem med 4 av våra andra produkter – vindfleece, fleece, lättviktsjacka och lättviktsväst.

Till PO.P WeatherPRO

STORMY skaljacka
STORMY + BREEZE

2. En mjukare skaljacka

Den här skaljackan är tillverkad i ett mjukt och smidigt material som gör den lätt att packa ned i ryggsäcken. Den är vind- och vattentät med heltejpade sömmar och har en god andningsförmåga. Skaljackan kan inte knäppas ihop med vindfleecen, likt PO.P WeatherPRO-skaljackan, men kan med fördel bäras över en vindfleece eller puffjacka vid kyligare temperaturer.

3. WeatherPro Flexisize – kan förlängas upp till 1,5 storlek

PO.P Flexisize är en serie ytterplagg som kan växa med barnet. Utöver sina smarta PO.P WeatherPRO-egenskaper kan plaggen nämligen förlängas upp till 1,5 storlek. Det ger dem en längre livslängd och du slipper tänka på urvuxna kläder för ett tag. När det är dags för ett mindre barn att ärva kläderna, justerar du dem tillbaka till ursprungsstorlek igen. Det gör du enkelt med hjälp av knapphålsresår som sitter på insidan av varje ärm och byxben.

Till Flexisize