Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PO.P Repairs

För att ta till vara på ytterplagg som är trasiga, men som kan lagas och användas på nytt, så har vi vår lagningstjänst POP Repairs. Sedan vi lanserade PO.P Repairs har vi i genomsnitt förlängt livet på ca 6 plagg per dag.

För att ta till vara på ytterplagg som är trasiga, men som kan lagas och användas på nytt, så har vi vår lagningstjänst POP Repairs. Sedan vi lanserade PO.P Repairs har vi i genomsnitt förlängt livet på ca 6 plagg per dag.

Med PO.P Repairs lagar vi våra ytterplagg åt dig till självkostnadspris. Oavsett hur gamla de är. Så att plagget kan fortsätta att bäras, ärvas eller säljas vidare. Välkommen in till din närmaste PO.P-butik så hjälper vi dig att få ditt barns älskade ytterplagg lagat!

66 % av våra ytterkläder ärvs av tre barn, minst.

Om PO.P Repairs

Våra VIP-medlemmar får en gratis lagning per år, resterande lagningar blir till självkostnadspris och för medlemmar och andra kunder lagar vi till självkostnadspris. Vad självkostnadspriset blir varierar beroende på vad som ska lagas och vilka eventuella reservdelar som kan komma att behövas. Besök din närmaste butik för mer information så guidar vår kunniga personal dig till bästa lösningen. 

Vi lagar alla ytterplagg från PO.P oavsett hur gamla de är, förutsatt att skadan platsar under vad som ingår i vår tjänst. Vi lagar alla typer av ytterplagg förutom galon, då det inte går att laga galon med ett tillräckligt lyckat resultat. Lagningar som ingår i tjänsten är att byta ut trasiga dragkedjor/delar av dragkedjor, stryka på laglappar och slå i knappar. Vid andra lagningar bedömer butiken från fall till fall om lagningen går att göra med ett tillräckligt bra resultat för att förlänga livet på plagget.

  • Plaggen lagas i butik eller av professionella skräddare beroende på vilken slags lagning det är.
  • Vi använder PO.P:s egna originalreservdelar så ofta det bara går och reservdelarna är i de fallen, gratis för dig som använder tjänsten. När reservdelarna kommer från skräddaren betalar du självkostnadspris.
  • Vi har en strikt barnsäkerhetspolicy, därför lagar vi inte knappar och tryckknappar på plagg för barn i ålder 0–3 år, stl 44–104.
  • Vi ber dig tvätta eller torka av plagget innan du kommer in med det. Vi kan enbart ta emot rena plagg.

Ibland kan man tro att det är ett fel på en dragkedja när det egentligen bara är till exempel en sten eller smuts som fastnat. Här är några tips att testa innan du kommer in med ditt plagg:

  • Testa att skölja av dragkedjan för att få bort eventuell smuts och se om den börjar fungera bra igen.
  • Använd en ljusstump/värmeljus för att smörja en trög dragkedja.
  • Borsta bort eventuella stenar eller grus i dragkedjan med hjälp av en nagelborste.
  • Om dragkedjan bubblar sig när det är stängd beror det ofta på att dragaren är för lös. Kläm lite lätt på båda sidor av dragaren med en tång så brukar vågigheten försvinna.

Vi lagar jeanskappar som har trillat av! Av säkerhetsskäl gäller det enbart jeans från stl 110 och uppåt.

Har du fler plagg som gått sönder? Här tipsar vi om hur du kan göra enklare lagningar själv, vilket är både ekonomiskt och hållbart.

 

Läs vår lagningsguide

Här kan du köpa våra produkter som hjälper dig att bli en hemmalagare! 

 

Till lagningsprodukter

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta vår kundservice eller din butik om du har frågor.

Lämna in begagnade PO.P-plagg i butik – få en värdecheck!