Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Guide

Favoritplagget för de minsta: bodyn!

Taggarbaby, bodies, favoritplagg

Läs artikel

Ett måste i alla små barns garderober! Våra bodies finns ända upp till storlek 80 och fungerar utmärkt att använda både till vardags och som pyjamas. Här är allt du behöver veta om alla föräldrars favoritplagg!

Ekologisk bomull

Bomullen i våra bomullsplagg för de minsta är alltid 100 % ekologisk, och våra mjuka bomullsbodies tillhör självklart den kategorin.

Bodies i 100% ekologisk bomull

 

Extra mjuka sömmar

Vi syr våra bodies med platta och extra mjuka sömmar, som är sköna mot huden. De är faktiskt så mjuka att de passar lika bra som nattplagg!

Tryckknappar som förenklar

Vi tillverkar plagg med viktiga detaljer som underlättar i vardagen. Våra bodies har till exempel tryckknappar som förenklar klädbytena. Knapparna sitter antingen längs omlottöppningen, på bröstet eller på axeln. Alla bodies har dessutom tryckknappar i grenen.


Förlängningsbar body

För dig som vill att bodyn ska räcka lite längre har vi flera varianter med förlängningsbar gren (det vill säga dubbla rader med tryckknappar) och muddar som kan vikas ner. På så vis passar plagget även när ditt barn växer en storlek.


Till förlängningsbara bodies

Anpassade benöppningar

Benöppningarna på våra bodies är sydda för att följa kroppens naturliga form och sluta tätt kring benen. På så vis skaver inte plagget mot låren och barnet kan röra sig obehindrat. Dessutom är våra bodies blöjanpassade och har alltså extra utrymme för blöjan.

 

Prematur

Till de minsta bebisarna som är för tidigt födda har vi bodies från storlek 44. De är också tillverkade i ekologisk bomull och sydda med extra mjuka sömmar som inte skaver mot kroppen.


Till prematur

Kort om våra bodies:

  • Tryckknappar som förenklar klädbytet
  • Platta och extra mjuka sömmar
  • Förlängningsbara muddar
  • Förlängningsbar gren
  • Benöppningarna följer kroppens naturliga form
  • Extra utrymme för blöjan
  • 100 % ekologisk bomull