Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Badutflykt

ALLT TILL BADUTFLYKTEN

Dags för en utflykt till stranden eller poolen – här kan du hitta skyddande UV-kläder för barn med UPF 50, en skön baddräkt för baby och en smart badblöja för bebis. Allt hela familjen behöver för en riktigt härlig dag. Picknick fixar du själv va?

Läs mer
Filtrera
0 artikel
Sortera
Visar 0 av 0 artiklar

UV-kläder och baddräkter till barnen

Sol och bad hör verkligen sommaren till och brukar vara en riktigt rolig utflykt för hela familjen. Man packar alla stranden-grejer, god picknick och så drar man i väg. Hos oss hittar du skyddande UV-kläder för barn med UPF 50, sydda med platta sömmar som inte skaver så att plaggen håller sig mjuka hela dagen.

 

Alla våra UV-kläder ger ett 98 % skydd från solens strålar och är ett måste om de allra minsta ska vistas i solen en längre tid. Du hittar också baddräkt för barn hos oss, och precis som våra UV-plagg är de sydda med extra mjuka sömmar. Vi har även en smidig badblöja till bebis med smart design som fångar upp små olyckor och som sitter kvar där den ska. Med sköna och funktionella UV-& badkläder blir varje utflykt till stranden eller poolen ett äventyr som kan hålla på precis hur länge som helst!