Barnkläder

Barnkläder

Polarn O. Pyret gör barnkläder som underlättar vardagen och som fungerar lika bra till fest. Kläder för barn som håller att ärvas från storebror till lillasyster, och som tål vilda lekar. Kläder som låter barn vara barn!

Bli medlem och ta del av fina erbjudanden!

KÖP BARNKLÄDER & BABYKLÄDER ONLINE

Polarn O. Pyret har kläder för barn, från nyfödd och baby till barn i förskole- och skolåldern. Barnkläder och babykläder som underlättar vardagen och som fungerar lika bra för fartfyllda utomhusaktiviteter som till fest. Kläder för barn, baby och nyfödd som håller att ärvas från storebror till lillasyster, och som tål livliga lekar. Du hittar kläder för alla årstider. För vinter; overaller, täckbyxor, underställ av fleece eller ull, mössor och vantar. För vår och höst; skaljackor och skalbyxor samt regnkläder och gummistövlar och för sommaren; UV-kläder, badplagg, solhattar och kepsar. I våra kollektioner ingår allt från t-shirts och tröjor i härliga färger till skjortor, toppar, klänningar, kjolar, jeans, byxor och leggings. I vårt klassiska randiga bassortiment hittar du tröjor, bodies, underkläder och nattkläder många av dem i ekologisk bomull. Ända sedan vår första randiga tröja har vi arbetat utifrån samma tanke: Barn behöver de bästa kläderna som låter barn vara barn.

EKOLOGISKA BARNKLÄDER

Funktion, kvalitet och materialval är alltid väldigt viktigt för oss och inte minst när det gäller kläder för nyfödd då det är extra viktigt. Dessa plagg ska vara praktiska och funktionella, ha en så lång livslängd som möjligt och kunna ärvas från storasyster till lillebror. Plaggen ska vara mjuka och sköna varför de har extra mjuka sömmar. Många av dem är gjorda i ekologisk bomull.

JACKA FÖR BARN

Oavsett vilken typ av barnjacka du ska köpa är det klokt att välja en som tål och står emot vind och vatten. Samtidigt ska den helst släppa ut fukt eftersom det är lätt att bli svettig när man leker utomhus. Våra jackor i fleece och ullfrotté gör just det. Vår unika knapplösning gör att du kan knäppa ihop vår skaljacka med vår vindfleecejacka. Vissa vinterjackor kan du även knäppa ihop med våra överdragsbyxor, då håller barnet värmen ordentligt.