Filter & sortering  

Rensa filter

Pyjamas & Nattlinnen

• Visar

Pyjamas & Nattlinnen

Våra nattlinnen och pyjamasar för barn har extra mjuka sömmar som inte skaver. Muddarna vid ärm- och benslut kan vikas upp eller ned allteftersom barnet växer. De flesta av våra nattkläder är gjorda av ekologisk bomull.

Läs mer:
ECO - ett miljömedvetet val
Tvättråd

Nattlinne & pyjamas för barn 

Mjuka sovkläder är härliga för barn i alla åldrar. För många nyfödda och för en baby, är en pyjamas i sparkdräktsmodell det första plagget de har på sig och längre upp i åldrarna är det rutin att ta på sig nattlinnet eller pyjamasen på kvällen, borsta tänderna och sedan krypa i säng. Våra sov- och myskläder i ekologiskt bomull är extra skonsamma mot huden och de mjuka sömmarna irriterar aldrig. I sovkläderna för nyfödd och baby finns även blixtlåsskydd så att inte dragkedjan skaver mot huden.

Köp sovkläder online

Vi har sovkläder för barn i olika modeller. För baby finns mjuka sovbodies som är lätta att ta av och på eller öppna vid blöjbyten. Du kan välja mellan strumpbyxmodell eller en pyjamasoverall med korta ben. För de lite äldre barnen har vi tvådelade pyjamasar med en rad olika, fina tryck och flera härliga nattlinnen.