Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Design that lasts

Jeans

SÅ VÄLJER DU RÄTT JEANS

Ett par slitstarka jeans är ett av de bästa basplaggen att ha i garderoben. De passar alla tillfällen och fungerar lika bra att klä upp som att klä ner. Här hittar du en mängd olika bekväma och praktiska jeans till barn i alla åldrar.

Läs mer

PO.P Denim

Alla våra jeans har reglerbara knapphålsresår på insidan och jeansen finns i sex olika passformer; loose, regular, relaxed, slim, slim/bootcut och super slim. För att göra det lättare för dig att hålla koll på dina favoritjeans har varje modell sitt eget namn: Alex (loose fit jeans), Andy (regular fit joggers), Charlie (regular fit joggers), Jessie (super slim fit jeans), Kim (relaxed fit jeans), Lily (slim fit/bootcut jeans) och Robin (slim fit jeans). Varje passform kommer i flera tvättar, slitningar och färger till varje säsong, så att alla barn kan hitta ett par jeans som passar just dem! Något som alla våra jeans har gemensamt är att det är mjuka, sköna plagg som tål lek och bus. Och alla våra jeans är dessutom tillverkade i ekologisk bomull.

Funktion, detalj och lekfullhet är viktigt för oss, därför gör vi praktiska, bekväma och hållbara barnkläder som är sköna att leka i och som kan ärvas från barn till barn. Om du tar hand om dina jeans kommer de att vara en trogen garderobsfavorit länge, som bara blir snyggare och mjukare med tiden. Här är våra bästa tips på hur du tvättar dina jeans!

Läs mer i vår jeansguide för att hitta de perfekta jeansen för just ditt barn! Och behöver du hjälp med att hitta rätt storlek har vi en storleksguide där vi hjälper dig. Bra va!