Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyfödd

TIPS TILL DE MINSTA

Här hittar du de mjuka babyplaggen som alla nyblivna föräldrar behöver. Vi har allt från mössor och strumpor till bodies och pyjamasar till din nyfödda – allt i ekologisk bomull.

Läs mer
Filtrera
283 artiklar
Sortera
1
2
3
4
5
Visar 64 av 283 artiklar

Första tiden med bebis

Vi har produkter och kläder som passar perfekt för den första tiden med bebis. PO.P MAMA är vår serie mammakläder som består av ett par mjuka gravidbyxor i tunn bomullstrikå och en skön amningstopp med vår klassiska rand. Våra gravidbyxor är sydda med extra mjuka sömmar och har en lång, nedvikbar mudd i midjan som ger skönt stöd åt magen. Amningstoppen är designad för att göra amningen så smidig som möjligt med extra tyg att vika upp och åt sidan över brösten.

Vad gäller produkter för nyfödd så hittar du även de hos oss. Vi har kläder för prematur från storlek 44 och uppåt. I vårt sortiment hittar du bodys, byxor, overaller och accessoarer i ekologisk bomull och certifierade material, noggrant utvalda för att vara så skonsamma som möjligt.

Vi har även en praktisk bärsjal som du kan bära din bebis i från dag ett. Ett supersmart sätt att vara nära och samtidigt ha händerna fria den allra första tiden med en nyfödd. Vår randiga sovpåse är ett praktiskt alternativ till täcke som inte riskerar att sparkas bort av små fötter eller hamna över ansiktet. Sovpåsen är lätt vadderad och passar utmärkt i både säng och vagn. Den har en lång dragkedja som går att öppna hela vägen runt.

Alla våra produkter är gjorda för att hålla länge, så när kläderna vuxits ur eller produkterna används klart hoppas vi att du ger dem vidare till syskon, kompisar eller säljer på secondhand. På så sätt kan de ge glädje åt fler. Vårt mål: tre barn i varje plagg, minst.