Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Båtutflykt

ALLT TILL BÅTUTFLYKTEN

Växlande molnighet och blåsiga turer på sjön – här har vi samlat funktionella skalkläder som stänger ute vind och regn, sköna badkläder för barn, och tunna värmande plagg i merinoull. Allt du behöver för en härlig båtutflykt helt enkelt.

Läs mer
Filtrera
19 artiklar
Sortera
Visar 19 av 19 artiklar

Allt ditt barn behöver till nästa båtutflykt

Gör hela familjen redo för sommarens utflykter till sjöss. Hos oss hittar du smarta och mjuka badkläder för baby såväl som funktionella badkläder för barn som lätt blir sommarens favoriter, samt vind- och vattentäta skalkläder som säkrar vilken båtutflykt som helst. Det är inte ovanligt att vädret skiftar fort på sjön, men med våra skalkläder Stormy är du redo för just växlande väder. De är perfekta dra-på-plagg när du behöver lite extra skydd från vind och regn. Andningsbara är de också, vilket gör att de funkar lika bra på sommaren som på höst och vår. Lätta att både ta på och av, och anpassa efter väderleken.

 

För båtutflykter under de lite varmare dagarna då det blir ett dopp eller två, har vi smarta badkläder för baby som är mjuka och sitter bra med elastisk midja och dragsko vid benen. Alla badkläder för barn och baby har UPF 50 och ger ett 98 % skydd från solen. Vi har också badrockar i mjuk frotté att torka i efter doppet.