Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Omlottbodys

Här hittar du alla våra mjuka omlottbodys i ekologisk bomull och certifierade material, sydda med platta sömmar. Omlottöppningen gör att bodyn enkelt kan tas på och av utan att den behöver träs över bebisens huvud.

Läs mer
Filtrera
25 artiklar
Sortera
Visar 25 av 25 artiklar

Omlottbodys

Alla våra omlottbodys för nyfödda är designade för att vara så mjuka och sköna som det bara går och tåla tvätt efter tvätt. De är tillverkade i ekologisk bomull och certifierade material som gör att de är skonsamma mot känslig hud. Omlottbody för nyfödd är att rekommendera eftersom bodyns omlottöppning gör att du enkelt kan ta på och av den utan att den behöver träs över bebisens huvud, på så sätt blir blöjbyten betydligt enklare. För att göra dem ännu skönare är alla våra omlottbodys för nyfödd sydda med extra mjuka, platta sömmar som ligger skönt mot huden, vilket gör att de kan användas hela dygnet i både vagn, famn och säng. 
 
Våra omlottbodys för nyfödd är våra allra mjukaste plagg och du hittar dem i både enfärgat, klassiskt randigt och med härliga prints – alla lika skonsamma och tillverkade i ekologisk bomull.  
 
Glöm inte att alla våra plagg tål att ges vidare till småsyskonen, kompisen eller säljas vidare secondhand. På så sätt kan våra plagg ge glädje åt fler barn. Vårt mål: tre barn i varje plagg, minst.