Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ull & Underställ

SÅ KLÄR DU RÄTT MED ULL

Med våra mjuka ullkläder håller sig ditt barn varmt och bekvämt under årets kalla månader. Här hittar du allt från praktiska underställ för utflykten till sköna ullstrumpor med och utan halkskydd.

Läs mer
Filtrera
31 artiklar
Sortera
Visar 31 av 31 artiklar

Tackla vintern med hjälp av våra varma ullkläder

Ull är naturens eget supermaterial – det håller nämligen värmen utan att bli blött. Materialet hjälper till att reglera både värme och kyla, samtidigt som det transporterar bort fukt från svettig barnhud. I vårt sortiment hittar du ullplagg som ditt barn kan använda som lager 1, närmast kroppen, och som lager 2, mellanlagret, i tjockare ullfrotté. Våra plagg i merinoull är dessutom RWS-märkta, vilket betyder att materialet är noga utvalt för att klara av våra höga krav vad gäller kvalitet och miljö.

 

För kyliga vinterdagar rekommenderar vi vårt ullunderställ som ett funktionellt första lager. Understället kommer att hjälpa ditt barn att hålla värmen, även om det blir blött, samtidigt som plaggen andas bra och känns bekväma mot huden. Som mellanlager är våra varma, kraftigare tröjor med dragkedja ett praktiskt alternativ. Vintergarderoben blir komplett med värmande och mjuka ullaccessoarer, som mössor, vantar och raggsockor.