Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ullkläder

Här hittar du sköna ullkläder som håller små äventyrare varma i alla slags väder. Våra mjuka underställ i merinoull passar perfekt som det första lagret närmast kroppen och kan kompletteras med tröja och byxa i ullfrotté som mellanlager vid kallare temperaturer. 

Läs mer
Filtrera
32 artiklar
Sortera
Visar 32 av 32 artiklar

Ullkläder till aktiva barn

I vårt sortiment av ullkläder för barn hittar du plaggen som håller värmen från topp till tå. Naturmaterialet ull passar perfekt i barnens vintergarderob. När barn leker och är aktiva kan de bli svettiga och då är ett lager ull närmast kroppen bra eftersom materialet andas och leder bort fukt. Med ett underställ, tröja och långkalsonger i mjuk merinoull håller de sig varma och torra under den kallare delen av året. Ull håller dessutom värmen även om det blir blött!  

 

Ett ullunderställ passar bra under ytterkläder, som en fleece- eller vindfleecejacka, skalplagg eller overall. När det är kallare ute kan det behövas ett värmande mellanlager över understället, till exempel tröja och byxa i ullfrotté eller en overall i fleece. Glöm inte bort de viktiga ullaccessoarerna som håller fötter, händer och huvud varma. I vårt sortiment hittar du raggsockor, strumpor, mössor och stickade ullvantar.