Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PO.P Flexisize

Gör ditt barn redo för ett nordiskt klimat i funktionella ytterkläder som håller år efter år. Vi tillverkar ytterkläder som tål att älskas länge. PO.P FLEXISIZE är en serie plagg som kan växa med barnet.

Läs mer

PO.P Flexisize

Gör ditt barn redo för ett nordiskt klimat i funktionella ytterkläder som håller år efter år. Vi tillverkar ytterkläder som tål att älskas länge. PO.P FLEXISIZE är en serie plagg som kan växa med barnet. Våra flexisize-jackor och flexisize-byxor kan växa upp till 1,5 storlek utifrån angiven storlek med hjälp av knapphålsresår på insidan av ärmar och byxbenen. Köp barnets aktuella storlek och justera ärmlängden och byxlängden allt eftersom barnet växer. Är du osäker på vilken storlek ditt barn ska ha kan du ta hjälp av vår storleksguide. När det sedan är dags för ett mindre barn att ärva justerar du enkelt tillbaka storleken och plagget kan användas på nytt igen!

 

Våra flexisize-plagg är mjuka och smidiga, och tillverkade i vind- och vattentätt material. Vi kallar det design som håller! Ytterkläder märkta med PO.P WeatherPRO® uppfyller dessutom alla våra krav för funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vattentäthet, andningsförmåga eller barnsäkerhet. Gör ditt barn redo för äventyr i alla väder med smarta flexisize-plagg som låter barn att vara barn.