Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PO.P ON ADVENTURE

Här hittar du PO.P on Adventure: Summer Edition. En serie sköna och funktionella friluftskläder och accessoarer designade för att väcka äventyrslystnaden hela sommaren!

Läs mer
Filtrera
33 artiklar
Sortera
Visar 33 av 33 artiklar

PO.P on Adventure

Vår klädserie PO.P on Adventure: Summer Edition är designad för att uppmuntra och inspirera till härliga stunder i vår vackra natur. I kollektionen hittar du sköna och funktionella friluftskläder som väcker äventyrslystnaden och låter barnen utforska och upptäcka skog och mark precis som de vill.

Med rätt kläder är det bara fantasin som sätter gränserna. I PO.P on Adventure: Summer Edition hittar du friluftskläder i funktionella och sköna material som är slittåliga, andas bra och ger god rörelsefrihet. Smarta designlösningar ger plaggen det där lilla extra. Vad sägs om zip off-byxan som lätt förvandlas till shorts, fiskevästen med många smarta fickor, eller vindjackan som kan packas in i sin egen ficka?

Du hittar också smarta accessoarer som skyddar de små upptäckarna från sol, vind och regn. Mjuka fiskehattar, vindtäta och vattenavvisande kepsar, och kepsar med skyddande tyg i nacken – allt för att äventyren ska kunna fortsätta oavsett väderlek. I kollektionen hittar du även våra adventure patches som finns med 3 olika motiv och döljer eventuella spår från tidigare expeditioner, eller ger favoritplagget den där personliga touchen.

Klädernas kvalitet gör att de kan ärvas vidare av syskon, kompisar eller säljas vidare på secondhand – vi kallar det design som håller.