Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sovpåsae

Ett täcke som inte går att sparka av eller riskerar att hamna över ansiktet – här hittar du våra mjuka och sköna sovpåsar för baby.

Läs mer

Våra sovpåsar för baby är tillverkade av ekologiska och certifierade material som är skonsamma mot känslig hud och andas bra för att säkerställa en lugn sömn för bebisen, oavsett om det är på dagen eller natten, i vagn eller säng. Hos oss hittar du sovpåsar i ekologisk bomullstrikå och vadderade sovpåsar som värmer gott. Alla våra sovpåsar för baby är utrustade med lång tvåvägsdragkedja, vilket gör blöjbyten smidiga och stör så lite som möjligt. Tryckknappar på axlarna gör av- och påtagningen enkel. 
Vår lätt vadderade sovpåse erbjuder extra värme och komfort och passar perfekt för att ersätta filt eller tunnare täcke. 
Förutom deras praktiska egenskaper är våra sovpåsar för baby också utformade med ditt barns säkerhet i åtanke. De säkerställer att ditt barn hålls täckt och varmt hela natten, utan risk för att sparka av sig täcket eller få det över ansiktet. Den rymliga designen tillåter fri rörelse, samtidigt som den skapar en känsla av trygghet liknande den i mammans mage. 
Upptäck även vårt breda babysortiment med gosedjur, snuttefiltar, dregglisar och babyfiltar. Och våra ekologiska babykläder såklart. Mjuka och sköna från dag ett och gjorda för att tvättas om och om igen.