Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Byxor

Med våra byxor för barn kan leken pågå i alla väder. Låt din lilla familjemedlem upptäcka, utforska och utvecklas i våra slittåliga skalbyxor, vinterbyxor och friluftsbyxor.   

Läs mer
Filtrera
26 artiklar
Sortera
Visar 26 av 26 artiklar

Ska ni på utflykt? Kom ihåg ytterbyxorna!

Letar du byxor till barn? I vårt sortiment hittar du flera modeller som passar både små och stora barn. Oavsett vilken del av sortimentet du utforskar, hittar du byxor av hög kvalitet som tål mycket bus och många tvättar. För en utflykt i mildare väder passar våra friluftsbyxor perfekt som lager 3. De är slitstarka, lätta att ta på och har dessutom en god andningsförmåga, vilket innebär att de håller barnet lagom varmt även under svettiga lekar och äventyr. För kallare temperaturer finns våra praktiska skalbyxor och vinterbyxor. Ett exempel är vår smarta 2-i-1-skalbyxa. Byxan har ett avtagbart innerfoder med värmande vaddering som enkelt kan knäppas på och av med hjälp knappar i midjan och kardborreband vid bensluten – perfekt för snabba väderväxlingar. 

 

Glöm inte att utforska mer som hör vintergarderoben till, som värmande koftor, accessoarer och sparkdräkter i merinoull till de minsta. Full fart mot skidbacken, lekparken eller skogen!