Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lättvikts- jackor

Här hittar du våra populära och mångsidiga lättviktsjackor för barn. Vi har gjort familjens små medlemmar redo för stora äventyr i alla väder sedan 1976.  

Läs mer

Lättviktsjackor

Med en lättviktsjacka håller sig ditt barn varmt, torrt och bekvämt – oavsett väder. Våra vadderade lättviktsjackor i 100 % återvunnen polyester är både vindtäta, vattenavvisande och har en unik knapplösning som gör att de enkelt kan knäppas ihop med våra klassiska skaljackor, som ett värmande mellanlager. Det gör i sin tur att du smidigt och snabbt kan ändra antalet lager efter växlande väderlek. Praktiskt, eller hur? Vid mildare temperaturer fungerar den lätta jackan utmärkt som en ytterjacka. 

 

Våra lättviktsjackor är gjorda för lek utan skav. Dragkedjan har ett skydd högst upp för att inte skava mot haka och kind, och vindslån på insidan skyddar ytterligare mot kyla. För extra kalla temperaturer har vi även värmande ullplagg och underställ som passar lika bra för långa utflykter som busiga lekstunder inomhus. När ditt barn har vuxit ur jackan kan den ärvas vidare till nästa barn, eller säljas vidare second hand. Vårt mål är tre barn i varje plagg, minst.