Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PO.P Second Hand

Det bästa för miljön är att återanvända kläder – låt därför PO.P-ytterplaggen få en ny ägare när ditt barn vuxit ur dem, genom vår andrahandsförsäljning i butik.

2010, långt före cirkulär ekonomi var ett begrepp, lanserade vi second hand-försäljning på vår egen sajt. Där kan du som medlem i PO.P+ köpa och sälja begagnade PO.P-plagg. I samband med 10-årsjubileet av andrahandsförsäljning online så introducerade vi i februari 2020 möjligheten att sälja och köpa ytterplagg second hand i alla våra butiker runt om i Norden! Det betyder att du som medlem i PO.P+ kan lämna in dina begagnade PO.P-ytterplagg i en valfri butik så säljer butiken dem vidare till nästa barn. Självklart går det bra att fortsätta köpa och sälja alla slags plagg på vår sajt! 

 

Så här funkar det: 

  1. Tjänsten gäller för de som är eller blir PO.P+ medlemmar, bli medlem här.

  1. Lämna in dina hela och rena begagnade PO.P ytterplagg – oavsett hur gamla de är – i valfri butik (gäller ej Outlet). 

  1. Butiken värderar plagget baserat på dess skick. Se bedömningsguide här.

  1. Du får ersättning direkt i form av en värdecheck* med summan laddad på ditt medlemskap. Värdechecken är giltig under 1 år. Se vår lista över ersättning baserat på plaggets skick här.

  1. Vi ger kläderna nytt liv genom att sälja dem vidare i alla våra butiker. Antalet plagg varierar från butik till butik. Här hittar du en listaöver försäljningspris. Våra second hand-plagg säljs i befintligt skick, vilket innebär att öppet köp och bytesrätt inte gäller. PO.P Second Hand kan inte kombineras med erbjudanden eller rabatter. 

 

Vi tror och hoppas att du som kund kommer att uppskatta enkelheten med PO.P Second Hand – du slipper allt krångel som det innebär att sälja online, inte minst hantering av betalning och frakt. När du köper second hand hos oss kan du klämma och känna på plaggen och få vägledning av våra barnklädesexperter i butik. Kanske att just enkelheten gör att vi tillsammans kan förlänga livet på ännu fler plagg? 

 

Välkommen att lämna in dina begagnade ytterplagg i våra butiker! 

*Värdechecken kan enbart användas i butik och vid 1 tillfälle. Hela beloppet dras då och kan inte omvandlas till kontanter. Värdechecken gäller ej som betalning av presentkort och går ej att kombinera med en bonuscheck.


Tänk på varandra ❤


Vi vill att du ska känna dig så säker som möjligt när du besöker våra butiker, och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer om våra åtgärder kring Covid-19 här.


Som medlem kan du även köpa och sälja alla dina begagnade PO.P-plagg online.