Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PO.P Second Hand

Det bästa för miljön är att återanvända kläder. Låt därför PO.P-plaggen hitta nya kompisar när ditt barn vuxit ur dem, genom vår andrahandsförsäljning i butik.

Vårt mål är tre barn i varje plagg, minst. Redan 2010 startade vi därför second hand-försäljning på vår egen sajt, där du som medlem i PO.P+ kan köpa och sälja begagnade PO.P-plagg. I samband med 10-årsjubileet av andrahandsförsäljningen online, introducerade vi möjligheten att både lämna in och köpa begagnade kläder* i alla våra butiker runt om i Norden.  
 
Här ser du vilka begagnade Polarn O. Pyret-plagg som ingår i PO.P Second Hand i butik:  

 • Ytterplagg

 • Jeans

 • Ull & fleece (gäller ej accessoarer) 

 • Babykläder (gäller babykläder upp till storlek 80. Gäller ej accessoarer, underkläder, UV-dräkter och UV-underdelar)

 

Vår second hand-tjänst innebär att du som medlem i PO.P+ kan lämna in dina begagnade PO.P-plagg* i valfri butik, och sedan ser vi till att de får nya hem. Precis som tidigare kan du självklart köpa och sälja alla slags PO.P-kläder på vår köp- och sälj-sajt.  

 

 

Så här funkar det: 

 1. Tjänsten gäller för dig som är eller blir medlem i PO.P+. Bli medlem  här.

 1. Här på polarnopyret.se kan du se vilka PO.P-plagg vi tar emot. 

 1. Lämna in dina hela och tvättade begagnade PO.P-plagg – oavsett hur gamla de är – i valfri butik. Butiken värderar plagget baserat på dess skick, i mån av tid. Se bedömningsguide här.

 1. Du får ersättning i form av en värdecheck** med summan laddad på ditt medlemskap. Värdechecken är giltig under ett (1) år. Se vår lista över ersättning baserat på plaggets skick här.

 1. Vi ger kläderna nytt liv genom att sälja dem vidare i alla våra butiker. Antalet plagg varierar från butik till butik. Här hittar du en listaöver försäljningspris. PO.P Second Hand kan inte kombineras med erbjudanden eller rabatter. Öppet köp och bytesrätt gäller inte för våra begangade PO.P-plagg.

 

Vi tror och hoppas att du som kund kommer att uppskatta enkelheten med PO.P Second Hand – du slipper allt krångel som det innebär att sälja online, inte minst hantering av betalning och frakt. När du handlar second hand hos oss kan du dessutom klämma och känna på kläderna och få vägledning av våra barnklädesexperter i butik. Kanske att just enkelheten gör att vi tillsammans kan förlänga livet på ännu fler plagg?

 

Välkommen att lämna in dina begagnade PO.P-plagg* i alla våra butiker! 


*Gäller begagnade PO.P-ytterplagg, jeansbyxor, ull- och fleeceplagg, samt babykläder upp till storlek 80. Gäller ej accessoarer, underkläder, UV-dräkter och UV-underdelar.

 

**Värdechecken kan enbart användas i butik och vid ett (1) tillfälle. Hela beloppet dras då och kan inte omvandlas till kontanter. Värdechecken gäller ej som betalning av presentkort och går ej att kombineras med en bonuscheck.  

 

 

Tänk på …  

 • Lämna in plaggen i sådant skick som du själv skulle vilja köpa dem. 

 • Kläderna ska vara nytvättade. Observera att ullplagg bör tvättas med tvättmedel för ull. 

 • Tvätta om eller vädra rena plagg som har legat en tid i garderoben/förrådet.

 • Plaggen ska vara hela och fria från hål och trasiga sömmar.