Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Inspiration

Penny preppar BB-väskan

TaggarPenny parnevik, BB-väska, packlista

Läs artikel

Du kanske känner igen Penny Parnevik? Hon är tvåbarnsmamman och influencern som delar med sig av en fartfylld och inspirerande vardag med småbarn, jobb och allt annat som hör livet till.

Det är snart dags för henne att föda sitt tredje barn, och i samband med att hon nu ska packa BB-väskan en tredje gång, har hon passat på att samla sina randiga favoriter. Här kan du se vad hon valt ut – både till bebis, sig själv och de äldre barnen.

 

Till bebisen

Till bebisen packar Penny 3 omlottbodys, 3 byxor, 2 mössor och 2 par strumpor
 
Våra plagg till de allra minsta är tillverkade i 100 % ekologisk bomull och sydda med extra mjuka, platta sömmar som är skonsamma mot känslig bebishud. De är gjorda för att användas från dag ett och har flera praktiska funktioner. 
 
Vi har bodys i flera olika modeller och till nyfödda är just omlottmodellen extra smart eftersom den är enkel att ta på och av och inte behöver träs över bebisens huvud. Byxorna i tunn trikå har mjuka muddar i midja och beslut som går att vika upp eller ned. Våra bästsäljande strumpor med extra långa, ribbade muddar sitter kvar även på de minsta fötterna. Och våra klassiska mössor finns både med och utan öron och har en mudd som går att vika ned allt eftersom bebisens huvud växer.

Hon packar även en filt som ger skönt skydd och extra värme i både vagn, famn och babyskydd. Och en bärsjal som är smart och smidig, och låter bebisen vara nära samtidigt som du har händerna fria för annat. Båda är tillverkade i 100 % ekologisk bomull och sydda med extra mjuka sömmar. 
 
Spana även in våra senaste nyheter till de allra minsta.

Till mamman

Till sig själv packar Penny mjuka plagg i några storlekar större för att de ska vara bekväma och inte sitta åt någonstans efter förlossningen. Hon har valt vårt klassiska randiga set med långärmad t-shirt och byxa i ekologisk bomull med extra mjuka sömmar, i storlek XL. 

Till syskonen

För att underlätta för de stora barnen, och de vuxna som ser efter dem när småsyskonet kommer, packar Penny varsin väska med sköna basplagg. Då kan både barn och vuxna fokusera på att ha roligt och slipper tänka på kläderna. Hon har valt att packa samma outfit till båda barnen. 
 
Spana även in våra senaste nyheter för barn.


 
Detta var Pennys favoriter. Vad som får åka ner i din BB-väskan bestämmer du – feel free att se dig omkring. Hoppas att du hittar det du söker! Fler tips och råd om vad som behövs i BB-väskan kan du läsa i vår guide.

Till guide