Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Guide

Varför är skaljackan så bra?

TaggarLager 3, extra skydd, vindtät, vattentät

Läs artikel

Skaljackan fungerar som lager 3, det vill säga ytterlagret. Det betyder att dess uppgift är att skydda mot tuffa väderförhållanden. Därför är vår skaljacka både vind- och vattentät och har vindslån för att ge extra skydd mot kyla och regn. Jackan är också gjord i extra slitstarkt material.

Flera funktioner

Jackans inre vindslån viks över dragkedjan högst upp, det ger ett mjukt hakskydd som skyddar mot eventuellt skav från dragkedjan. Ärmarna är förböjda för att ge extra rörlighet, och ärmsluten är reglerbara med kardborreband.  

Skaljacka

Vår testvinnande skaljacka STORMY

Hurra! Vår vind- och vattentäta skaljacka märkt PO.P WeatherPRO® har utsetts till BÄST I TEST! Vill du vara helt säker på att ditt barn håller sig torrt och varmt i alla väder, så är det den här jackan du ska satsa på.

Mer om Bäst i Test kan du läsa här: https://www.bäst-i-test.se/skalklader-for-barn#p-polarn-o-pyret-weather-pro-stormy-skaljacka

 
STORMYHandla outfit (3)
STORMYHandla outfit (3)
STORMYHandla outfit (2)
STORMYHandla outfit (3)

Miljövänligare impregnering

Vattentäta produkter ska behandlas med impregnering och vi använder enbart PFC-fri impregnering på alla våra ytterplagg. PFC:er (perflourerade ämnen) är vanligt i impregneringar som gör textila ytor smuts- och vattenavvisande.

Anledningen till att vi valt att fasa ut dessa ämnen helt är att forskning har visat att vissa PFC:er kan vara hormonstörande för människor och djur samt svåra för naturen att bryta ned. Den PFC-fria impregneringen vi använder idag uppfyller inte bara våra kemikaliekrav utan också våra kvalitets- och funktionskrav. 

Skal + vindfleece = sant

Vid kallare väder kan skaljackan* lätt knäppas ihop med vår vindfleece eller lättviktsjacka, och på så vis enkelt förvandlas från två jackor till en fodrad. Smidigt när man ska klä av och på!

Skaljackan är ett av våra mest populära plagg. Genom att märka jackan med PO.P WeatherPRO® garanterar vi att den uppfyller alla våra krav för funktionsytterplagg.

 

*Gäller vår klassiska skaljacka. Våra skaljackor utan knapplösningen kan självklart bäras tillsammans med både vindfleecen och lättviktsjackan ändå.

Vilken färg väljer du?