Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tvättpåse Guppyfriend vit

299 kr
Välj färg
Välj storlek Storleksguide
Finns i lager

Information

Tvättpåse för syntetkläder. Påsen hindrar att mikroplast* från syntetkläder, exempelvis fleecekläder, hamnar i sjöar och hav. Den mjuka ytan resulterar samtidigt i mindre fiberförlust, vilket förlänger livslängden på dina kläder.

Lägg dina plagg i påsen och tvätta som vanligt. Använd endast flytande tvättmedel. Stoppa inte påsen i torktumlaren efteråt.

Beroende på vad du tvättar kan det ta ett par gånger innan du hittar mikrofibrer i övre hörnen av din Guppyfriend. Ta bort fibrerna och kasta dem i hushållssoporna. Det är viktigt att inte skölja ur påsen för då följer mikrofibrer med ut i vattnet.

Det effektivaste sättet att minimera mikrofiberutsläpp är att undvika tvätt i så stor utsträckning som möjligt, minimera centrifugering i tvätt, hängtorka plagg, använda snabbtvättsprogram, samt att använda tvättpåsen Guppyfriend. Läs mer på stopmicrowaste.com/tenfortheocean/

När din tvättpåse är uttjänt kan du skicka tillbaka den till Guppy Bag så kommer de återanvända materialet och i framtiden återvinna det till nya Guppyfriends.

* Mikroplast är ett samlingsnamn för plastpartiklar som är mindre än 5 millimeter.

Produktionsland: Kina
Fabrik: Shandong Binzhou Ruiheng Hometexti Ltd
Läs mer på polarnopyret.se/pop-cares/vara-leverantorer

Färg: Vit

Material: 100% Polyamid

Artikelnr: 60402701

40°C maskintvätt varm
Ej blekning
Ej torktumling
Tål ej strykning
NoDryclean
På tvättrådsetiketten i våra plagg hittar du information om hur du vårdar ditt plagg på bästa sätt.

Recensioner