Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kepsar

En skön keps till din baby passar perfekt för soliga dagar. Hitta din favorit bland olika modeller i härliga färger och med lekfulla motiv. 

Läs mer

Möt soliga dagar i en keps

Kepsen är en viktig accessoar för din baby under varma och soliga dagar. Våra babykepsar är tillverkade i ekologisk bomull och du kan lätt justera storleken med hjälp av ett smart kardborreband bak. De finns i många olika färger och det är lätt att matcha med alla våra fina kläder för din baby. På stranden passar en smart solskyddskeps extra bra till bebisens känsliga huvud, ansikte och axlar mot starka strålar, samtidigt som den torkar snabbt efter plask och vattenlek. 

 [Text Wrapping Break]Letar du efter fler sköna babykläder för varmare väder? Hos oss fyller du enkelt på bebisgarderoben med smarta solglasögon, söta t-shirts och underdelar som passar perfekt för de minsta barnen. Och när din bebis har vuxit ur plaggen eller accessoarerna kan de ges vidare till nästa barn, och nästa. Vi har gjort kläder som tål att älskas, tvättas och slitas ända sedan 1976. Vi kallar det design som håller.