Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fleece

Håll barnen varma i kylan. Här har vi samlat våra sköna och varma plagg i mjuk fleece som funkar både som lager 2 och lager 3. Vår populära vindtäta och vattenavvisande vindfleecejacka och overall, mjuka jackor och byxor, samt accessoarer som håller små händer, fötter och huvuden varma hela dagen.

Läs mer
Filtrera
25 artiklar
Sortera
Visar 25 av 25 artiklar

Fleece

Fleece är ett perfekt material att ha som värmande lager 2 under skyddande ytterplagg i kyla och rusk, eller som lager 3 i mildare temperaturer. Vår populära vindfleece är vindtät och vattenavvisande och finns som både jacka och overall. Den tål lättare regn vilket gör den till ett perfekt plagg att ha i växlande höst- och vårväder, samtidigt som den är mjuk och skön för de små att ha i vagnen. Tack vare den smarta knapplösningen på vindfleecejackan kan den dessutom lätt förvandlas till lager 2 under vår testvinnande skaljacka Stormy.

 

Våra sköna jackor och byxor mjuk fleece är smidiga att ha som lager 2 under ytterkläder, eller som mjuka och varma plagg att mysa runt i hemma. Små händer och fötter hålls varma och skyddade i våra vantar och tossor med fleecefoder, och smarta designlösningar gör att de sitter kvar där de ska. Välj bland fleecefodrade mössor och tubhalsdukar med och utan vår klassiska rand som funkar lika bra både höst, vinter och vår.

 

Glöm inte att alla våra plagg tål att ges vidare till småsyskonen, kompisen eller säljas vidare secondhand. På så sätt kan våra plagg ge glädje åt fler barn. Vårt mål: tre barn i varje plagg, minst.