Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Underställ

Med våra värmande underställ kan leken pågå i alla väder. Vi har modeller i mjuk merinoull, mysig fleecekvalitet och ekologisk bomull.

Läs mer
Filtrera
31 artiklar
Sortera
Visar 31 av 31 artiklar

Underställ i fleece, merinoull och bomull

Underställ är en perfekt bas i barngarderoben. Med våra varianter som lager 1 håller sig ditt barn torrt och varmt under alla utomhusaktiviteter. Vi har underställ både som matchande set och separata tröjor och långkalsonger – alla i slittåliga material med god andningsförmåga. Välj mellan mysiga underställ i RWS-märkt merinoull, fleece av återvunnen polyester och våra klassiskt randiga set i ekologisk bomull. Våra merinoullsunderställ har dessutom en Superwash-behandling, vilket gör att de går att tvätta i tvättmaskin utan att de filtar sig. Bra va! När ditt barn sedan har vuxit ur sitt underställ kan det ges vidare till nästa barn, och nästa. Vårt mål: tre barn i varje plagg, minst. 

 

I vårt sortiment hittar du fler plagg och accessoarer som gör ditt barn redo för utomhusäventyr, som värmande strumpor, rejäla kängor och vår praktiska vindfleecejacka. Full fart mot skidbacken, skolgården eller parken!