Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Vår unika knapplösning

Skaljackor & vindfleece

Kläder som lätt kan anpassas efter väder och temperatur – det är precis lika smart som det låter! Flera av våra ytterplagg har försetts med vår unika knapplösning som innebär att plaggen enkelt kan knäppas ihop med varandra och fungera som avtagbart foder.

Läs mer
Filtrera
29 artiklar
Sortera
Våra populäraste ytterplagg

STORMY & BREEZE

Visar 29 av 29 artiklar

Från två jackor till en

Kläder som lätt kan anpassas efter väder och temperatur – det är precis lika smart som det låter! Flera av våra ytterplagg har försetts med vår unika knapplösning som innebär att plaggen enkelt kan knäppas ihop med varandra och fungera som avtagbart foder. Plaggen går precis lika bra att använda var för sig. 
 
Plaggen som kan knäppas ihop med vår vädertåliga skaljacka Stormy är: vår populära vindfleecejacka, vår värmande lättviktsjacka och väst, samt vår mjuka fleecejacka. Dessa fungerar då som avtagbart foder som lätt kan knäppas in eller ut beroende på vad vädret kräver.  

Stormy skaljacka är märkt PO.P WeatherPRO®, vilket betyder att jackan uppfyller våra högsta krav för funktionsytterplagg, både vad gäller vattentäthet, slitstyrka, barnsäkerhet och andningsförmåga. Knäpper du in något av våra andra plagg får du då en fodrad skaljacka som klarar betydligt kallare temperaturer – hur smart som helst!

Knapplösningen består av nätta tryckknappar i plast som sitter vid sidan om dragkedjan på jackans insida.