Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Funktionella ytterkläder för

ett nordiskt klimat

Låt ditt barn få utforska världen i våra PO.P WeatherPRO-märkta funktionsytterplagg som skyddar, värmer och håller torrt. Märkningen är en garanti för att kläderna har samtliga funktioner som vi kräver av just funktionsytterplagg. Oavsett årstid och aktivitet håller våra skalkläder och fodrade ytterplagg för alla utmaningar.

Med över 40 års erfarenhet av att hålla barn torra och varma i alla väder

Polarn O. Pyret är experter på ytterkläder för barn. Vi tillverkar plagg som tål att älskas länge – och som till slut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Våra multifunktionella skalkläder och fodrade ytterplagg som märks med PO.P WeatherPRO® har alla de viktiga funktioner som krävs för att ditt barn ska ha det bra och kunna leka fritt i alla sorters väder. Du kan alltid känna dig trygg med att plagg som är märkta med PO.P WeatherPRO® uppfyller alla våra krav för funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vattentäthet, andningsförmåga eller barnsäkerhet.

Slistarka ytterkläder som låter barn vara barn!

Fördelar - PO.P Weather PRO
Vattentäthet 3/3

Plagget är tillverkat i vattentätt material med minst 10 000 vattenpelare – det betyder att ditt barn kan vara ute i spöregn utan problem.

Vindtäthet 3/3

Plagget är tillverkat i helt vindtätt material och hjälper ditt barn att hålla värmen genom att stänga vinden ute, så att leken kan fortsätta även i storm och snålblåst.

Reflexer 3/3

Det är viktigt att synas – det här plagget har 3M-reflexer med 360 graders synbarhet, vilket innebär att ditt barn syns väl från alla håll ute i mörkret.

Förstärkta områden

Bra kläder ska tåla skrap och kas – plagget är förstärkt med extra slittåligt material på knän och säte, vilket gör att det klarar livlig lek både uppför och utför.

Slitstyrka 3/3

Plagget har genomgått tuffa tester för att uppnå maximal slitstyrka (5 000 varv, 180 grit, 12 kPa). Det är gjort för att klara av ditt barns alla lekar under lång tid.

Tejpade sömmar

Pölarnas bästa vän – plagget har heltejpade sömmar som stänger vatten ute så att ditt barn kan utforska allt det blöta helt fritt.

Andningsförmåga 3/3

Det ska vara bekvämt att leka – det här plagget har mycket god andningsförmåga, minst 7 000 g/m2/24. Det släpper alltså ut värme och fukt när det behövs, så att ditt barn hålls varmt och torrt även under aktiva lekar.

Avtagbar huva

Av säkerhetsskäl knäpps huvan enkelt av med tryckknappar, detta för att ditt barn inte ska riskera att fastna i något under leken.

Slitstarka ytterkläder

För att testa slitstyrkan använder vi en riktigt tuff metod där vi utsätter tyget för nötning med ett grovt sandpapper under vikt, för att efterlikna barn som leker utomhus på olika underlag. Slitstyrkan är minst 5 000 varv, 180 grit, 12 kPa. Oavsett aktivitet så klarar våra multifunktionella PO.P WeatherPRO-plagg utmaningen. Det betyder glada, torra och varma barn i alla väder!

Vattentäta material

Ytterkläder märkta med PO.P WeatherPRO® är tillverkade i ett vattentätt material med minst 12 000 vattenpelare och har dessutom tejpade sömmar, vilket betyder att ditt barn bokstavligt talat kan sitta i en vattenpöl utan att bli blött på kroppen.

Andas och håller torrt

För aktiva barn som tycker om livliga lekar är det viktigt att ytterkläderna släpper ut värme. Andningsförmågan hos våra PO.P WeatherPRO-plagg är minst 5 000 g/m2/24h, vilket betyder att barnen håller sig varma men torra även när de svettas.

Våra PO.P WeatherPRO-plagg är alltid vindtäta, vilket betyder att plagget hjälper barnet att hålla värmen genom att stänga ute vind. Perfekt för blåsiga dagar i lekparken eller på skolgården!

Håller värmen

Alla fodrade PO.P WeatherPRO-plagg är vadderade med ett tunt och lätt Primaloft-foder, som håller ditt barn torrt och varmt i kylan.

 
Våra tuffaste plagg

PO.P WeatherPro

Design som håller, sedan 1976

Om Polarn o. pyret

PO.P TAKE CARE

Tvätta hållbart

PO.P TAKE CARE

PO.P Repairs

Plagg som tål att ärvas

Tre barn i varje plagg, minst

SPELA VIDEOProdukter från videon (5)