Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stig L. Collection

Stig Lindberg är en av våra mest omtyckta svenska formgivare, vars verk finns på både middagsbord, slott och i sagoböcker. Och nu även på våra kläder.

Läs mer
Filtrera
17 artiklar
Sortera
Visar 17 av 17 artiklar

Stig L. collection

I vår unika samarbeteskollektion med Stig Lindberg ger vi ännu en hyllning till det svenska designarkivet, då vi tagit fram en kollektion inspirerad av det ikoniska mönstret Berså och illustrationer ur Lennart Hellsings bok om Daniel Doppsko. Här är en närmare titt på den härliga samlingen av plagg skapad för både stora och små. Polarn O. Pyrets samarbete med Stig Lindberg har resulterat i en kollektion som förenar tidlös design med modern känsla. Berså-mönstret och illustrationerna ur Daniel Doppsko ger kläderna en unik karaktär som kommer att sticka ut i garderoben.

 

Berså och Daniel Doppsko: Tidlösa mönster för en ny generation

Stig Lindberg är känd för sina tidlösa mönster som har präglat svensk designhistoria. Vår sammarbetskollektion är inget undantag. Den hyllar Lindbergs förmåga att blanda färg och form, och vi är väldigt glada och stolta över att hans mönster Berså och illustrationer ur Daniel Doppsko nu pryder våra kläder.

 

Berså: Naturens skönhet i barnens garderober

Berså-mönstret är en hyllning till naturen och dess skönhet. Med sina karakteristiska löv ger det en känsla av att vara ute i skogen, oavsett var du är. I Polarn O. Pyrets kollektion återfinns Berså-mönstret på allt från tröjor och klänningar, till bodys och nattplagg.

 

Daniel Doppsko: Lekfullhet för alla tillfällen

Illustrationerna i Lennart Hellsings bok om Daniel Doppsko är en annan av Stig Lindbergs magiska skapelser som har fått nytt liv i denna kollektion. Med sin lekfullhet och känsla för detaljer ger dessa mönster en fin klick av liv såväl i vardagen som på fest. Varje gång du tittar närmare på plaggen kommer du få syn på en ny liten detalj.

 

Kvalitet och hållbarhet

Polarn O. Pyret erbjuder högkvalitativa plagg som är designade för att hålla. Det gäller alla våra kollektioner. Materialen är noggrant utvalda för att vara skonsamma mot barnens hud samtidigt som de tål vardagens påfrestningar. Vi kallar det design som håller.