Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skaloveraller

SÅ VÄLJER DU RÄTT OVERALL

Med en slittålig skaloverall från oss är ditt barn lika redo för busväder som busiga lekstunder. Vi har klätt små barn för stora äventyr sedan 1976.

Läs mer
Filtrera
10 artiklar
Sortera
Visar 10 av 10 artiklar

Skaloveraller för lek i alla sorters väder

Våra skaloveraller för barn tål att älskas, slitas och tvättas – om och om igen. Oavsett vilken overall du väljer hos oss, kan du känna dig trygg med att du får ett ytterplagg av hög kvalitet, i material med god andningsförmåga och slitstyrka. Med våra skaloveraller klär du barnet lagom varmt under årets alla säsonger och väderväxlingar – komplettera med en vindfleece och ett ullunderställ vid kallare temperaturer och ta bort fleecefodret från skaloverallen vid mildare väder. Våra overaller är dessutom gjorda för lekstunder utan skav. Därför har de detaljer som elastisk midja, elastiska ärmar- och benslut, och förböjda ärmar och ben.  

 

Föredrar du tvådelat finns även praktiska jackor och skalbyxor i sortimentet. Med en skön mössa, värmande polokrage och mysiga vantar blir ditt barn redo för långa stunder i parken eller på skolgården. När ditt barn sedan har vuxit ur ytterplaggen eller accessoarerna kan de ges vidare till nästa barn, eller säljas vidare på second hand. Vårt mål: tre barn i varje plagg, minst.