Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skaljackor

Här hittar du våra testvinnande skaljackor för både små och stora äventyrare. Med våra jackor håller sig ditt barn både varmt och torrt, även i tuffare väder. 

Läs mer
Filtrera
31 artiklar
Sortera
Vår populära

vindfleece

Visar 31 av 31 artiklar

Tackla alla väder med en testvinnande skaljacka

Med en tålig, skön och lekvänlig skaljacka blir ditt barn redo för alla typer av väder – från regniga höstdagar till mildare vårväder. Skaljackan fungerar som lager tre, det vill säga ytterlagret. Våra skalkläder uppfyller alla våra krav för funktionsytterplagg, oavsett om det gäller vattentäthet, slitstyrka, andningsförmåga eller barnsäkerhet. Detta syns i designdetaljer som elastiska ärmslut klädda med mjuk fleece, vindslån på utsidan av dragkedjan och avtagbara huvor som går att fästa med tryckknappar. Förböjda ärmar med kardborrband vid ärmslutet ger rum för extra rörlighet och flexibilitet. Med våra jackor är inget äventyr för stort!

 

Skaljackan är ett väldigt praktiskt ytterplagg som enkelt kan anpassas efter en skiftande väderlek. Vår skaljacka Stormy ett bra exempel på det. Ytterplagget har en unik knapplösning som gör den enkel att fästa ihop med fyra andra produkter: vår vindfleecejacka, lättviktsjacka, fleecejacka och puffväst. När vädret ändras snabbt kan du enkelt ta av ett lager!

 

Förutom att använda oss av återvunna material i vårt breda sortiment av olika typer av jackor, använder vi oss dessutom av en impregnering som är helt fri från miljöfarliga, perflourerade ämnen. Den PFC-fria impregneringen uppfyller inte bara våra kemikaliekrav utan också våra kvalitets- och funktionskrav. Det kallar vi design som håller!